Uden titel

Så gik der næsten en måned. Næsten uden blog, og stort set uden bøger. Med meget arbejde og mange arrangementer og mange mange tanker og fuldt bookede weekender og aftener og koncerter og møder. Det har været en travl måned.

Jeg hørte Jacob Bellens i koncerthuset og det var vidunderligt. Jeg har fejret fødselsdag med min søster og min niece og det var hyggeligt og lidt skørt at den ene af dem allerede er to år.

Jeg har læst den her bog. Den var spændende og velskrevet, og vil nok kunne læses af folk fra ca. 12 år og op. Minder meget om Divergent og lidt Hunger Games. Sådan noget ungdoms sci-fi, der foregår i et dystopisk fremtids USA, hvor nogen er mere priviligerede end andre og den unge hovedperson gør oprør, og det tilsyneladende gode styre, som vil dig det bedste, har skumle bagtanker og myrder løs. Ret klassisk. Lidt kærlighed også.

(null)Så blev jeg konstitueret som medlem af hovedbestyrelsen for Bibliotekarforbundet. Det var også interessant. Og jeg fik min egen postbakke med messingskilt. Det er da ret fancyfint, hvis du spørger mig. Jeg kan virkelig godt lide det forum, og at sidde der og snakke om faget på flere og andre niveauer end til hverdag. Så spændende.

(null)Vi har været til første skole-hjem samtale om Agnes, og det var en ren lovprisning og skamrosning. Hvad man måske også lidt kunne forvente… sagt i al beskedenhed. Hun er da et af de mest fantastiske mennesker verden endnu har set.

(null)

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.