Bogforum opvarmning

Så varmer vi op til Bogforum. Det starter i morgen, og jeg står i stand c4 – 016 fra 13-16. Det er Boggnasker standen – bibliotekernes projekt med litteraturklubber for unge. Vel mødt, du!

Som opvarmning synes jeg du skal se alle de her bøger, som venter på mig. Nej, nogen af dem har jeg læst, men har ikke fået skrevet om endnu, og de andre venter bare. Og glæder sig, ligesom mig.

20131107-125531.jpg

Boy Nobody er ungdoms apokalypse litt, som jeg glæder mig til at gå ombord i. Den nye af Morten Sabroe har jeg læst første kapitel af og den virker underholdende, på den lidt skræmmende måde. Forbandede yngel er meget populær på biblo, mange i kø. Tror den er god og glæder mig til den.

20131107-125634.jpg

Nukakaas kabale – jeg har læst første kapitel og kunne lide det! Samfundspolitisk thriller. Børnemagt af Morgenthaler venter på at pigerne vælger den. Pt er vi i gang med noget andet godnatlæsning. En hellig alliance – kongehuse, krimi og skandaler. Den er garanteret god.

20131107-125721.jpg

Mad til 2 dage er en del af min nye “gør hverdagen lettere” stil. Umiddelbart er opskrifterne lidt over mit normale niveau, men lækre er de og jeg lader mig inspirere. Noras bog har jeg læst og den burde have sit eget indlæg. Den er god. Annika er blevet mere moden og afslappet og det gør ikke mig noget. Projekt Rosie er en fantastisk underholdende kærlighedshistorie, om en mand med en diagnose. Den skal du læse!

20131107-125830.jpg

Julestemning! Sabine Lemire, Astrid Lindgren og Fupz Aakeson – så bliver det ikke mere yndlings! Mere om dem senere!

20131107-125902.jpg

Batman! Altid et spændende emne og en meget flot bog. God julegaveide! Jeg er William må vente lidt. Soulfinders – Crystal var langsom i optrækket, men derefter spændende og nem underholding for twilightmødre og deres døtre.

20131107-125938.jpg

Køkken året rundt er en lækker og flot og inspirerende bog, med søde Sophie Dahl, som aldrig kan gøre noget forkert i mine øjne alene pga hendes bedstefar Roald. Evas sidste nat – har ikke læst den endnu. Tør ikke… Den 5. bølge – VIRKELIG velskrevet og spændende ungdomsroman, sci fi og apokalypse og kærlighed og drama for alle pengene! Den er GOD!

20131107-130031.jpg

Os to – en virkelig sød og fin lille tegneserie om parforholdet og kærligheden. Den får sit eget indlæg lige om lidt. To billedbøger af Fupz Aakeson – ja, vi er jo fans. Den med ukrudtet er rørende og sjov, den med Vanløse er skør og fuld af fantasi.

20131107-130143.jpg

Dem her mangler vi endnu.

Og så tør jeg slet ikke tænke på, hvor meget længere wanna read læselisten bliver efter weekenden.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget , , . Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Bogforum opvarmning

 1. Clarke skriver:

  Hvordan undgår du stress?

  • thejulesrules skriver:

   Jeg beskæftiger mig med ting jeg har lyst til og er god til at sige nej 🙂 og så springer jeg over en masse lave gærder ude i baglokalet. Og gør ikke rent.

   • Emma skriver:

    Lige det der tror jeg at jeg skal øve mig på.
    men tak for læseinspiration, det er så rart man lige kan kigge forbi din blog inden man smutter på Amazon og fylder kindlen op 🙂

 2. skolou skriver:

  Nøj, jeg er misundelig!
  Er det frynsegoder fra dit arbejde??? For så glæder jeg mig endnu mere til den 1. december, hvor vi faktisk på en måde bliver kollegaer 🙂
  Altså ikke på det samme bibliotek, men måske med nogle af de samme arbejdsopgaver?!

  Og øv at jeg ikke skal til Bogforum, jeg ville ellers meget gerne komme forbi og sige hej til dig, men der er en klassefest i 0.A, en skolelørdag og en tvillingebarnedåb der kommer i vejen i denne weekend, så det må blive til næste år.

  Det er skønt med dine korte præcise anbefalinger, dem kan jeg godt lide. Jeg kan også rigtig godt lide din kommentar til Clarke (og er nysgerrig efter, hvilke lave gærder man godt kan springe over uden at nogen ligger mærke til det…)

  Håber du får en rigtig god dag i BellaCenteret og en skøn weekend.

 3. Rikke skriver:

  Så mange fine bøger og vidundere. Skønt.

  Jeg var også til Bogforum i går, og hvor var det bare en god dag! Bogforum er en dejlig ting. Jeg håber også, du får nogle gode dage.

 4. trine229 skriver:

  Det er en flott liste du har der;) Og min leseliste. Erm… Den vokser GANSKE mye hurtigere end den bliver mindre, for at si det slik;)

 5. Julia skriver:

  GLÆDER mig til at læse dine anmeldelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.