Det hjælper ikke!

Det hjælper overhovedet ikke spor at være på arbejde. Jeg tænker stadig på det hele tiden.

Kunne overhovedet ikke sove i går, og tænkte konstant. Endte med at vælte ud af sengen i mørket kl 01.30 ca. og ind i stuen, hvor jeg i buldermørke kradsede århundredets ide ned på et stykke halv-brugt printerpapir. Og bagefter kom i tanke om, at jeg har fået en diktafon i julegave. Netop pga de her situationer. Tænker åbenbart bare bedst, når jeg ligger stille i mørke, så måske skulle jeg anskaffe mig sådan en form for lydtæt tank, ligesom nogen af de der onde superskurke bruger i visse film. Kan ikke lige huske nogen navne. Men altså – ideen holder! Har drøftet den med kollega i dag, og den holder. Endnu mere at sige på mandag. Altså ikke den ide med tanken. Den var bare for sjov.

Stoffer kom meget sent hjem, han var i hvert fald ikke hjemme under optrinnet med ide og printerpapir. Tror han kom 2.30. Det bliver hårdt den næste md's tid med speciale, men så længe han kan være hjemme om eftermiddagen, og til aftensmad, så mærker Klara ikke så meget til det. Så er det kun mig det går ud over, at han er væk hele aftenen bagefter. Men jeg er jo voksen. Jeg kan bedre forstå det. Buhuu.

Nå, det er blevet colatid, tror jeg. Er det ikke?

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Det hjælper ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.