Det sidste bagværk

SÅ mangler jeg heller ikke at bage mere i år!

Jule-frugtkage

Ingredienser:
5 dl mel
4 æg
2 dl tørret frugt
1 tsk salt
1 dl farin
1½ dl nødder
2 l whisky

Fremgangsmåde:

1.Find en mellemstor skål
2.Smag på whiskyen for at forsikre dig om, at den er god.
– Hæld den gerne i et decilitermål og drik . . .
3.Gentag punkt 2
4.Tænd for elpiskeren
5.Pisk 1 dl smør og 1 tsk sukker sammen
6.Tjek at whiskyen stadig er OK, ved at drikke en deciliter
7.Schluk elpiskeren
8.Pluk to høns og schmid disse i skåhlen sammen med den frørrede tugt .
9.Thhænd f..for elpizzkeren igen
10. Hvis den frørrede tugt sætter sig fast i schkålen, så grav den fri
11. Smag derefer på whiskyen. Tze er vightit den schtadig er fffin
12…Ssså ..schkal du bruhhhhe 2 ss schalt, eller sssåådannåed…
13. Det er forresten ikke så intes.. intras.. vichktigt
14. Tzjeck wiskyen .. hik
15. Hak nødder. Og så llidt zåhkker, eller hva faen der er i nnnærhedn
16. Schmør ovnen
17.Vrid kageformen 220 grader. Glem ikke at *hup* schlukke elpizzzzzkeren
puhhh
18. Schmid schkålen ud af vinduet og tjek whiskyen igen

Gå ihhh zæng. Hvem faen ka’ alligehhveller li’ frugtkahhge

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Det sidste bagværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.