Farlig fridag

Men hold op, hvor har jeg hygget mig og det er faktisk meget længe siden. Normalt laver jeg alt muligt socialt på min fridag, med Klara og med alle vores veninder og deres børn osv., men i dag var jeg bare mig. Alene hjemme.

Stod op og hjalp lidt med klara og gik så i seng igen da de kørte. Sov til kl 10 og brugte resten af formiddagen på at læse den nye Marian Keyes roman.
Og den er rigtig god. Virkelig. Ikke som den sidste, Vandmelonen, som jo også er skrevet for 10 år siden og først udgivet nu, fordi hun er blevet kendt. Denne her, Er der nogen?, er spritny og rigtig god, fordi forfatteren jo er blevet dygtigere med årene. Den kan jeg kun anbefale. Men man tuder en del.
Nå, men den var så god at jeg var så opslugt, at det kom noget bag på mig at kl. allerede var 12.30 og jeg skulle være ved min nye frisør kl. 12.45 til en hårologi test. Det er noget hvor de tager et af ens hår og analyserer det i en maskine, som kan måle fugt og protein indhold i ens hår. Det stod skidt til med mit. Ikke med længderne, som var overraskende velplejede, men med det på toppen af hovedet, som er vokset ud efter graviditeten. Så jeg fik blandet min specielle shampoo og glæder mig allerede til resultatet. Jeg har prøvet hårologi før, og jeg ved det virker. www.haarologi.com
Bagefter slog jeg mig lidt løs med nogle ting til en pakkekalender, og jeg fandt også en ny kjole, som jeg vil bruge til både jul og nytår og hverdag. Føltes helt godt, bare at sige til helvede med det, og købe noget til mig selv. Har ikke gjort det siden august tror jeg, og det er dybt naturstridigt for mig.
Jeg er også begyndt at skrive ønskelister og jeg har købt indpakningspapir og bånd. Åh, man glæder sig i denne tid. Men jeg mangler to ting: 1) nogen der ved hvor man kan købe en lækker julesok, sådan en man kan hænge op og putte en kalendergave i hver dag? og 2) nogen der ved, hvor man kan købe en lækker elefanthue, gerne med noget uld i?
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Farlig fridag

 1. Annemette skriver:

  Julie, hvad med denne fine lidt utraditionelle julesok: http://www.aura4laura.dk/Vare.aspx?VareID=2047
  Og en elefanthue med lidt uld i kunne eventuelt komme herfra: http://www.123hjemmeside.dk/millemathilde/81578

 2. Zpitzen skriver:

  De har nogle lækre huer på http://www.hugin-mugin.com. En skøn elefanthue af lyserød uld.. Kig under piger og så huer…:-)

 3. Julie skriver:

  Det er to gode bud. I mellem tiden har jeg fundet min hue. Sokkerne er fine, men faktisk tror jeg gerne jeg vil have noget helt traditionelt. Noget der virkelig signalerer jul. Jeg så på nogen meget fine nogen i dag, men jeg kunne bare mærke, at når det er til et barn, så skal det være RIGTIG julet.
  Jeg har købt den her hue, fordi den lever op til mit krav om uld, og mit ønske om noget der går godt ned foran og bagpå, så hun ikke bliver kold i nakken
  http://villiamogvaldemar.dk/shop/default.asp?ReferrerStr=http%3A%2F%2Fwww%2Egoogle%2Edk%2Fsearch%3Fq%3Delefanthue%2Buld%26hl%3Dda%26lr%3D%26start%3D20%26sa%3DN&ProductNumber=063082908&SetLng=26

 4. tine skriver:

  hvad med isabella schmidts hjemmeside? Hun har så mange fede ting…
  jeg har også nydt min fridag og var også til frisør. har så brugt resten af formiddagen på at overbevise min mand om at et par Cocomma støvler nedsat til 449 kr til billigt og meget bedre ned et par støvler fra Bilka :-//
  Men det er ikke rigtigt lykkedes endnu, men jeg er nu ligeglad for huset er lige blevet vurderet til 350.000 kroner mere end sidste år og nu kommer der dejlige penge ind på vores konto…
  Og sørme om ikke radio100 fm har sin egen juleradio kun med julemusik, så nu spiller klaveret sgu :-))) bjældeklang , bjældeklang. Jeg er så glad i dag. Mangler bare lige at tabe 20 kg og få en ansigtsbehandling inden jul, men man er vel født optimist ?
  Fortsat god dag..

 5. Caro skriver:

  Traditionel, julet OG med navn. Alberte fik en sidste år, og jeg har lige bestilt en til Frederikke (som dog er for lille til kalendergaver, men så har vi den…):http://www.bambina.dk/prodid.25/cid.22/9.aspx
  Krammer.

 6. Julie skriver:

  Caro – den er købt! Og bestilt. Så håber vi bare den kan nå at komme inden december. Hører du skal passe mit barn i morgen 🙂 Er helt misundelig på al den hygge I skal have!

 7. Sanne skriver:

  Krea uddeler en gratis julesok med køb for over kr. 400 inden 1. december – samtidig giver de 10% rabat og sokken er faktisk meget sød.

 8. kriss skriver:

  http://www.tantekrea.dk/ under jule ting er der nogen ret fine “sokker”

 9. Bodil skriver:

  Skøn fridag – det er vigtigt at gøre noget for sig selv.
  Jeg er også ved at læse Marian Keyes’ nyeste. Den er meget anderledes end hendes andre bøger synes jeg, det er en “let” bog om et tungt emne.
  De bedste elefanthuer af uld er Reimas. De er lidt halvdyre, men de er rigtig varme, de kan bruges i flere år og samtidig uopslidelige. (Nå – jeg ser nu at du allerede har fundet en hue..)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.