Godt nyt til klagere

Der har været nogen, som har haft det virkelig hårdt siden jeg gik over til mit eget domæne. Folk, der har været vant til at få tingene serveret, er pludselig blevet efterladt, alene, ude i kulden.

Nu skulle den fejl være udbedret. Nu kan du se facebook siden igen, og følge via den. Og nu kan du indtaste din mail, og få direkte besked igen, når der er nye indlæg. herude til højre. For dig. Nederst. Velbekomme. Jeg håber, det virker. Ellers regner jeg med at komme til at høre for det. Igen.

Og nu skal jeg snart forlade min varme og komfortable arbejdsplads, for at stå på endnu en legeplads, til endnu et jule-lucia-horror arrangement, med endnu et barn. Og denne gang kan jeg ikke holde mig i baggrunden og hvæse. Denne gang skal jeg stå forrest og sælge æbleskiver og glögg og smile. Udenfor. I sneen. Vi får se, hvordan det går. I det mindste, kan jeg se frem til endnu en aften hjemme sammen med Damon bagefter.

Desværre er jeg ved at nærme mig slutningen på 3. sæson og jeg tror ikke der ligger flere på netflix endnu. Og hvad skal jeg SÅ gøre??

Dette indlæg blev udgivet i Humor, Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Godt nyt til klagere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.