Hist hvor vejen slår en bugt…

Så er man ellers flyttet på landet.

Nu er der nok nogen, der vil mene at Vanløse ikke er rigtig på landet, men faktum er, at jeg hørte en hane i morges. Yeps, en hane. Som i galende. Kykkelikyy osv. Man spørger sig selv, om der ikke er noget helt råddent i kongeriget Danmark, når folk i forstæderne holder haner. Sikkert også høns, men det er på en måde mere okay. Larmer ikke. Så meget. Leverer æg. Men haner? Hvad er formålet? Hvorfor gør man det? Og hvor er det rimelige i, at jeg er flyttet fra at blive vækket kl 2 om natten af galende kamphaner på den lokale bodega, til nu at blive vækket kl. 6 om morgenen af galende hane-haner?

Og så Netto. Eller – det kalder de den. Netto. Spørger man mig, og det gør I jo, så burde man kalde den systembolaget, for det er godt nok begrænset hvad man kan få der. Man kan ikke købe tærtedej i Netto i Vanløse. Ikke bare lige nu, ikke fordi det er udsolgt, men aldrig. De fører det ikke. Så enten laver folk i Vanløse ikke tærter, eller også går de hjemme og laver dejen fra bunden af, med æg ude fra deres eget hønsehold?? Helt ærligt, jeg troede man kunne få alt, alle steder. Men nej nej. Min veninde Anna siger, at i Ranum kan man ikke købe feta. Jammen altså, du godeste?!!? Er det er u-land det her?? Nu er Ranum jo så godt nok noget længere væk fra Kbh. end Vanløse er, men jeg havde faktisk højere tanker om dagligvare situationen her i landet.

Og hvordan i alverden, nu vi er ved alle spørgsmålene, kan det tage op til 12 arbejdsdage at flytte mit internet? Jammen DU GODESTE! Vi skriver år 2006, vi sender folk til Månen og vi laver hårtransplantationer og gør 60 årige gravide og præcisionsbomber folk på landeveje i Irak. Men at flytte mit internet abbonnement fra en adresse til en anden – DET tager altså tid. Ja, undskyld, men er det ikke bare noget med at trykke på et par knapper?

Og for ligesom at fuldende idyllen, så skete der noget helt outreageous den anden aften. Klara og stoffer tog et karbad nede i kælderen, og jeg gik ned for at se, hvor de blev af. Og så sad der en FRØ! Lige ved afløbet på gulvet. Og den så på mig, som om det var MIG der var helt åndssvagt på afveje, som om den havde al ret i verden til at sidde der, med sine små fede grønne lår, som om JEG var det freakede element i den situation. Hvordan er den kommet ind?? Og hvorfor blev den ikke ude i haven for at æde nogle af alle de snegle der voldæder mine georginer? Den slags var bare aldrig sket på 4. sal, det er fuldstændig sikkert.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Hist hvor vejen slår en bugt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.