Hvem skal vinde De Gale?

Jeg har et hængeparti. Og det er, at vi lige skal have fundet en vinder af De Gale, graphic novel udgaven.

Jeg skal da indrømme, at jeg har lyst til at springe over hvor gærdet er lavest og lade AB vinde. Både fordi hun er dansk- og billedkunst lærer og således har en helt særlig forudsætning for at elske den her bog. Plus, hun skrev hun ville dø, hvis hun ikke vandt den… det synes jeg er lidt synd for hendes familie, hvis det skal komme så vidt. Og sidst men ikke mindst, fordi der ligefrem var nogle stykker der gav deres stemmer til AB! Aldrig før set i en give away, tror jeg? Viser bare hvor dejlige og uselviske læsere jeg har, hva?

Jeg laver en afstemning så:

[polldaddy poll=6120590]

Skynd jer at stemme – hjælp mig, med denne svære beslutning!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Hvem skal vinde De Gale?

  1. Pingback: Jeg er vild med de gale! | Fra hovede til pen

  2. Pingback: Giv den væk nu | Om livet i al almindelighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.