Ikke for de sarte sjæle

– eller for mænd, mødre, chefer, kolleger, sippede tanter eller andre der ikke synes, man skal dele.

Nu kommer det. Er I klar? Chef og pivede mænd jeg evt. kender i virkeligheden, tryk væk fra bloggen – nu.

Okay, så valgte I selv at læse det. Og jeg vælger at dele det.

Jeg har fået menstruation. Ikke så groundbreaking news, vil nogen mene. Jeg er kvinde, jeg er i høj grad i den fødedygtige alder – det kan egentlig ikke komme bag på nogen, at der er ting der sker i den afdeling.

Det vilde er, at det er første gang i 2 år. TO ÅR!

Agnes blev undfanget d. 24.5.07. Og d. 24.5.09. blev jeg atter funktions/produktionsdygtig. Er det ikke vildt? Ikke at jeg har savnet det, men det er da rart nok at vide, at tingene fungerer og at der ikke er noget, som er gået i stykker.

Og det er helt klart noget hormornelt noget. Noget dyrisk, noget naturligt, noget ur-kropsligt noget. Har jo trappet ud af natamning og selv om jeg godt ved, at det er meget individuelt fra kvinde til kvinde, hvor stor indflydelse amningen har på om man får mens eller ej, så tror jeg at det betyder meget for mig. Jeg stoppede natamning med Klara da hun var 10 mdr. og fik mens kort derefter. Og nu er Agnes stoppet, og så får jeg mens. Og det endnu vildere (ja, kan det blive meget vildere?? tænker I, åh nej, hvad kommer der nu? vi kan ikke klare mere!!) men det vildeste pis er, at jeg også har fået min lyst igen. Ja, den der lyst. Den der skal til, for overhovedet at lave de børn. Lyst ind – mens ind. Eller er det den anden vej? Mens ind – lyst ind? Hønen eller ægget, hvad kom først? Så nu vil jeg for alvor have en rapper! Det kan kun gå for langsomt.

Jeg tuder også hele tiden. Tudede i bilen på vej på arbejde, fordi jeg kom til at tænke på Klara, der har sådan en prøve-skole-dag med BH i dag. Hun bliver så stor, så smuk, så klog, så dygtig. Buhu. Og tudede ude i frokoststuen lige før, fordi jeg læste et interview med forfatteren til en ny bog om fødselsberetninger. E L S K E R fødselsberetninger. Det store, miraklet, voldsomheden.

Hormoner, venner, hormoner rules the world.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Ikke for de sarte sjæle

 1. Sanne skriver:

  The Jules Rules! 🙂
  Tillykke med både mens og lyst. Så heldig var jeg ikke – min mens kom allerede tre måneder efter fødslen og da jeg blødte to mdr efter, var det en kort mens-fri fest. Men rart at vide at man virker.

 2. susling skriver:

  Yippi, for hormoner. Elsker dem! Og sæt stor pris på dem! Lyst og forløsning.
  De har altid været super samarbejdsvillige i min private gruppe. Mens var ren katarsis…Har jeg så ikke lige nu p.g.a. hormonspirella, der i følge min læge er Guds gave til kvinder! Er det også – så’n på den ok-måde. Men savner mit system og snart er det vel slut…hulk…
  Hilsen den præklimakterielle

 3. Nina skriver:

  Det er godt man ikke er sart så man kan læse helt til ende 🙂 Kommer sådan til at savne dig og alle dine skønne udbrud. Håber mændene og Klara får en hyggelig kom-sammen i weekenden. Kh Nina

 4. Vita skriver:

  Juhu!
  Tillykke med hormonerne og glædelig lyst!

 5. julia skriver:

  ja, det er fandme godt at have en rapper i baghånden. Og uden at gå i detaljer med de emner, så kunne man da godt fejre det med lysten! champagne og ingen amning går (fandme) godt i spænd! Tillykke med dig! Og TAK fordi du deler.

 6. Lis skriver:

  Hihi, det er sgu heller ikke mig, der holder røven oppe på tamponindustrien. 3 graviditeter inden for 5 år krydret med en go’ gang pco, hvor der er 2-4 måneder imellem.
  Men det er nu meget rart at vide, at man fungerer nogenlunde. Trods alt:)
  Fedt med lysten – god fornøjelse med at få det bedste ud af den:D

 7. Annamette skriver:

  Tillykke for hulan med den lyst. Tak fordi du deler det og pøj-pøj, det bliver en dejlig sommer :O)

 8. Rikke skriver:

  Ægget kom først. Ingen mens uden at cracke et æg. Eller cracke er vel så meget sagt. Poppe?
  Tillykke med begge i hvert fald =)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.