Indlæg nr. 801

Og jeg ville virkelig også selv ønske, at det blev banebrydende og underholdende og helt uden for kategori. Regn ikke med det. Min forårs depression er stadig på banen ind i mellem og jeg gider ikke så meget.

Er dog så småt begyndt at glæde mig til at starte på det nye arbejde. Det bliver anderledes. Jeg har aldrig før arbejdet så lille et sted, og så er det jo ikke engang specielt lille, men altså jeg har altid være på sådan nogle rigtig store hovedbiblioteker. Hvidovre, Gentofte og Frederiksberg.

Nu skal jeg pludselig arbejde et sted, hvor jeg rent faktisk bliver synlig. Hvor de ting jeg gør, siger, finder på og foreslår, og især de ting jeg IKKE gør, siger, finder på og foreslår, får en betydning og bliver ført ud i livet (eller ej) og alle vil vide at det er mig der gjorde det, eller ikke gjorde det. Og som alle andre normale mennesker overvejer jeg, om jeg kom til at love for meget til jobsamtalen.

Og så er det altid en dejlig chance, sådan at starte på en frisk. At møde op et helt nyt sted og definere sig selv, sådan som man selv synes man er. Jeg gjorde det første gang, da jeg startede på efterskole i 9 kl. og det var simpelthen en befrielse endelig at være fri for alle de forventninger og forudindfattede meninger om, hvem jeg var og ikke var – og så bare være mig. Jeg har siden gjort det igen nogle gange, når jeg er startet et nyt sted. Og når jeg starter på mit nye arbejde, så er jeg den del af mig, som er frisk, glad, udadvendt, effektiv, modig, kreativ, stærk, ikke tager noget pis og har madpakke med, hver dag. Hver dag, Julie!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Indlæg nr. 801

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.