Krimi krimi krimi!

Nogen skal vinde de tre krimier, som ligger og fylder på mit spisebord. Og denne nogen er:

Sidsel. Sidsel, som kan afhente i børnehaven. Den blev svær at slå for jer andre, sorry. Sidsel, jeg har igen glemt hvad din dreng hedder (men jeg husker i det mindste at det er dreng) og hvilken stue han går på. Noget med M? Og diamanter? Hvis du skriver det i en kommentar, ligger der bøger i hans skab en af dagene.

Men fortvivl nu ikke, krimi-elskere. Der er mere krimi til folket. Lindhardt og Ringhof donerer to helt nye krimier. Og nu bliver det spændende. For jeg har nemlig ikke læst dem! Jeg er ikke til flere krimier lige for tiden. Jeg vil hellere læse noget med romantik og/eller nøgne mænd der har store overarme. De behøver ikke være varulve. Så derfor kan du, hvis du vinder en af de her krimier, blive den første nogen sinde i verdens historien der får lov at gæste-anmelde på min blog. Det er ikke et absolut krav, men det er velset. Det behøver ikke være lige så langt og vrøvlet som det jeg plejer at skrive, men bare din mening om bogen, hvor bange du var på en skala fra 1-10 og om du vil anbefale andre at læse den.

Det drejer sig om disse to: Nattens gerning af Bille og Bille, samt Frostgrader af Birgitte Bartholdy.

Skriv en kommentar om hvilken en, du gerne vil vinde og om du er villig til at gæsteanmelde. Så trækker jeg lod i løbet af denne uge.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Give away, Sponsoreret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Krimi krimi krimi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.