Noget i ovnen

Dette er indlæg nr. 935 og hvis der kommer en kommentar, så er den kommentar nr. 3500! Hvem får æren? Har snart skrevet i 4 år, og så skal man sidde og høre alt det der om, hvor nyt et fænomen det er, som om det er noget helt mystisk. Har set Sille på tv to gange inden for det sidste døgn, og nu snakker singleton så også om sin kommende tv-karriere. Det er så nok der min grænse går. Artikler er fint, men tv er ikke for mig. Fik en mail fra tv2 for nogen uger siden, men takkede nej. Jeg ville simpelthen ikke kunne lide det og kristoffer ville rent faktisk dø. Han ville ophøre med at trække vejret. Eller, jeg ville i hvert fald aldrig mere få noget uægteskabeligt samvær.

Ovnen virker igen. Og opvaskemaskinen. Vi købte helt nye sikringer og prøvede at skifte dem en gang til, selv om vi også prøvede det i går. Håbet er jo som bekendt lysegrønt. Og sørme om det ikke virkede.
I morgen har jeg fri og Klara skal til tandlægen. Hyggeligt. I weekenden kommer mine forældre og min nye lillebror. Sådan en kan man få i en alder af 30 åbenbart. Altså, det er mine forældre der pludselig har fået en 16 årig knægt til aflastning hver 3. weekend og nu vil han helt vildt gerne med herover og møde os. Verden er et gennemført mærkeligt sted, jeg siger det bare. Hvis nogen var i tvivl.
Nårh ja, og så skal jeg på kursus via mit arbejde. I weblogs. 🙂
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Noget i ovnen

 1. Dorthe skriver:

  miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!!!!!!

 2. Dorthe skriver:

  Ok – og nu, hvor jeg så officielt er indehaver af kommentar nr. 3500, så skyndte jeg mig så bagefter læse dit udemærkede indlæg. Og ja – det er altså lidt sjovt at tænke på, hvor hippe vi er med skriveriet – og så har det stået på i 100 år. Eller 4 år og 9 mdr. for mit vedkommende.
  Kan huske de gode gamle dage, hvor vi på ND var så få der skrev regelmæssigt at vi alle lå på top-10 over mest læste indlæg *G*
  Forstår faktisk godt, at du sætter grænsen ved tv – man kan også dele liiige rigeligt ud af sig selv.
  Knus (fik jeg nu også nr. 3501??

 3. margit skriver:

  Hej Julie
  Hvor er det en flot side, du er godt nok flittig.
  Er selv begyndt at tage en efteruddannelse til narkosesygeplejerske og med to børn tager det efterhånden det meste fritid. Men det er sjovt og det hele værd.
  Håber det falder godt ud med jobbet i det nordsjællandske – et stort tillykke – endelig – FLOT !!
  Kh Margit (gitte1974) Netdoktor juni 03

 4. Irene skriver:

  Hils i weekenden! 😉

 5. Sille skriver:

  Jeg forsøgte at få dem til at forstå, at det ikke var så skide nyt….men det virker jo ikke på tv vel :o)
  Det nye ligger i, at den bredere befolkning opdager det…og ikke i hvad 50 mennekser har gjort i årevis…sådan er det jo..
  Kan fint forstå, at grænsen går der for nogen…min ligger så et andet sted. jeg har billede på, navn osv…så ja… Men vi blogger jo også meget forskellige…
  Men vil sige, at Q tv var en fed oplevelse.. sjov dag med skønne mennesker..det var en personlig udfordring…for jeg HADER at være på på den måde…og det kan godt være, at jeg virkede rolig…men jeg var på jeg-brækker-mig-lige-om-lidt punktet…

 6. Sille skriver:

  Tak…og du skal være MEGET velkommen!!!

 7. Carina skriver:

  Pyhh så behøver jeg heller ikke tænde for tv-et for det var jeg da nød til hvis det var dig der kom på. (og nu må jeg indrømme at jeg slet ikke ved om vi kan tage Q-tv? men det var jo så heller ikke der su skulle have været på)
  Men hvad er det så liiiiige der er i ovnen????

 8. julie skriver:

  Sille – jeg synes du var rigtig god! Du lød seriøs og respektabel og det kunne man ellers godt frygte at et medie som tv ville kunne ødelægge. Og det var sjovt at sidde og sige; hende “kender” jeg 🙂
  Måske skulle jeg skrive nogle anonyme gæsteblogger indlæg på din side, så jeg kunne få noget af alt det ud, som jeg jeg BESTEMT ikke kan blogge om her, hvor familie og arbejde læser med 🙂
  Carina – der er ikke noget i ovnen pt, men nu virker den i det mindste igen.

 9. Kirsten skriver:

  Julie.. du snakker om weekenden, som om det var en ganske almindelig weekend! – Det er efterårsFERIEN, der starter der!!
  I hvert fald for nogle af os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.