Oscar favoritter

Ja, selv om jeg ikke så det hele, fordi jeg faldt i søvn, så så jeg dog en del kjoler. Og det ER jo det vigtigste.

En tendens jeg synes er fin, er den her med lommer i gallakjolerne. Det er da enormt smart! Så kan man have sin lippgloss, sin mobil og sit dankort med, uden at skulle slæbe rundt på en taske. Nødvendigvis. Ofte vil man nok vælge at tage en taske med alligevel, fordi man godt kan LIDE sin taske, men hvis det f.eks. er en begivenhed med dans, så er det da smart at man kan undvære tasken. Ens kæreste ser også SÅ under-tøflen-dum ud, når han sidder der med sådan en pailletbesat perlebroderet gallataske, mens man selv danser med sin mor/far/veninde/fellow-oscar-statuette-vinder.

Sandra med lommer Sandra Bullock

Amy med lommer Amy Adams

Maggie Maggie Gyllenhaal

Med alle de folder der er, i sådan nogle gallakjoler, kunne man jo nærmest have en madpakke med, i sådan en lomme, uden at nogen ville kunne se det. Til hvis nu showet trækker ud.

Dem jeg bare synes er pænest er;

Reese Reese Witherspoon og husbond

Hun er sååå sød, og såå meget en vinder og de er såå søde sammen, og deres børn er garanteret også enormt søde!

Uma Uma Thurman

Hun er bare pæn.

Nicole Nicole Kidman

Og hende her, er bare altid pæn. Altid. Garanteret også når hun kaster op og har diarre.

Til gengæld, har jeg også et par stykker, som jeg godt ville stille nogle spørgsmål.

Hende her f.eks.

Helena Helena Bonham-Carter

Vi VED hun kan se godt ud. Så hvad sker der lige med håret her?? For slet ikke at tale om den udskæring og det der satin-stof. Ikke noget at sige til, at hun har et lidt nervøst smil på. Jeg ville nok også bare være taget hjem, hvis det var mig.

Og hende her:

Michelle Michelle Williams

Altså – den farve??? Man skal da være nærmest latino eller noget, før den klæder en. Og så med knaldrød læbestift til? Jeg synes bare ikke det er pænt. Stoffet er hæsligt, snittet er uflatterende og den der kavalergang ligner noget hun har lånt på et plejehjem. For slet ikke at tale om, hvad der sker med den der prom dress plisserede krave… VED godt at plissé bliver in igen nu, men jeg synes bare IKKE det er pænt. Hvordan har en kvinde med så dårlig smag nogen sinde scoret Heath Ledger?

Dolly, Dolly, Dolly… det er bare ikke moderne mere, dét der… Hvis det nogen sinde har været det? Men sød, dét er hun da!

Dolly Dolly Parton

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Oscar favoritter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.