Tagge spam?

Er du blevet voldspammet i din reader af alle mine gamle indlæg? Så undskylder jeg! Det var ikke med vilje! Det skete af ren og skær uvidenhed.

Faktisk, skete det fordi jeg prøvede at hjælpe en anden af bloggens læsere, som gerne ville have tags på indlæggene. Det er jeg aldrig rigtig kommet i gang med, hvilket er pinligt og fuldstændig latterligt, fordi at tagge ting, at give dem emneord, er så grundlæggende bibliotekarisk og jeg skulle i virkeligheden SKAMME mig, for ikke at have gjort det fra starten! Slem, SLEM bibliotekar!

Nå, men så ville jeg være venlig og begyndte at tagge de 1800 indlæg, især dem med bøger og anmeldelser, fordi det ville Maja gerne have. Og så faldt jeg jo over andre indlæg som også er rare at kunne genfinde og så opstod emneord som nuttethed, graviditet, apokalypser og nøgne mænd…

Men, så skriver Marie til mig, at hendes google reader er propfuld af alt mit gamle lort og hvad fanden laver jeg? Eller, hun skrev det superpænt, for hun er et meget meget venligt menneske. OG en rigtig god bibliotekar. Hun har garanteret tagget alle sine indlæg nydeligt og konsekvent fra starten af.

Så nu vil jeg bare sige: undskyld. Du må slette alle de indlæg, hvis din reader også er fuld. Men du kan jo også vælge at læse dem og more dig over de forgangne tider. Åhh, hvor har vi oplevet mange sjove ting sammen, hva? Og jeg kan heller ikke love, at det ikke sker igen, for jeg vil virkelig gerne have tags på flere af de gamle indlæg nu. Og jeg forstår ikke hvorfor den absolut skal genudsende dem i folks readere igen, bare fordi man opdaterer??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Tagge spam?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.