Vinderen af svenske økofutter

I dag skal det ske – jeg kan mærke, vi har brug for en vinder.

Jeg har personligt sovet omkring 3,5 time i nat (damn U børn, hvor svært kan det være?? SOV dog!) – så jeg har brug for en vinder!

Og hvem bliver det? Bliver det dig og din lækre unge, der skal nyde vinteren med varme svenske økofødder?

Lad os spørge min trætte kollega Jannie – også en småbarnsmor, der starter dagen med et glas cola:

Mig: Jannie, sig et tal mellem 1 og 58

Jannie: 49

– læg mærke til, hvordan folk ikke stiller spørgsmålstegn ved de ting jeg beder dem om? De gør det bare. Naturlig autoritet, folkens! Undtagen overfor the kids derhjemme. Der siger jeg sov sov sov og de svarer faaar faaar faaar eller mere MERE M E R E!

Nå. Men nr. 49. Det er Liza, der gerne vil handle i Odense og Ærøskøbing! Tillykke Liza, nu får du futter med posten i stedet. Send mig din adresse på min mail thejulesrules snabel a gmail dot com – så sender jeg den videre til Johanna. Og husk at vælge hvilke sutsko I ønsker jer, og den rette størrelse.

Godt så. Tak for kampen. Føler vi os friskere?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Vinderen af svenske økofutter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.