Voksetillæg og nethandel

Jeg kunne godt tænke mig et voksetillæg til min løn. Nogen her i husstanden har den frækhed at fortsætte med at vokse konstant, på trods af min usle økonomi.
Og nu kan jeg godt høre jer fnise og komme med smarte bemærkninger om min store bagdel og stoffers bodegamuskel. NEJ, det er faktisk ikke dem jeg henviser til.
Det er som sædvanlig den underskønne Klara, der bare vokser på alle leder og kanter, selv om jeg ind i mellem stiller mig tvivlende overfor hvorfor dog, når hun nu enkelte dage lever af kærlighed og kildevand. Men så er der selvfølgelig andre dage, hvor hun æder som et tærskeværk, og det er så nok dér de der voksehop kommer.
Nå, men kombineret med at jeg virkelig har fået øjnene op for, hvor nemt og smertefrit det er at handle over nettet, når man nu er flyttet i villakvarter, så frister det ind i mellem over evne. Der er jo adgang til så mange herlige butikker derude! Og der er faktisk altid nogen af dem, som har udsalg eller restsalg!
Således ledte en helt uskyldig google søgning på regntøj + udsalg mig til denne herlige side Kidsconershop.dk hvor jeg fandt lige hvad jeg ledte efter, nemlig et nyt sæt regntøj til det aktive børnehavebarn. Godt nok regner det ikke i denne uge, men alt det her solskin fik mig til at tænke på, at hun ikke kan have sin flyverdragt på ret meget længere, og de gamle regnbukser er for korte i benene.
Altså kom dette sæt med posten i onsdags, da jeg heldigvis havde fri
regntøj
Farven er mørkere i virkeligheden, men det gør bestemt ikke noget, tvært imod. Og så er det sat ned med 57 procent. Den slags kan jeg godt lide. Jeg kan altså også godt lide, når butikken der sender tingene, gør lidt ud af det. Pænt pakket ind, et håndskrevet personligt kort – kære julie, tak for handlen, velkommen tilbage en anden gang osv, og så en lille pose med vingummier, som jeg skyndte mig at spise inden jeg hentede Klara. Jamen jeg elsker bare den slags omhyggelighed!
Og hvis nu nogen andre sidder og brænder inde med børnepengene i april, så er der mere udsalg på hjemmesiden – bl.a. denne kjole fra Nu:ga, som jeg så sent som i sidste weekend stod og kiggede på hernede i Vanløse. Og var tæt på at købe, fordi den er så lækker – jeg ville faktisk ønske man kunne få den i min str.
kjole
Den ville virkelig klæde Klara, med hendes lyse farver. Og der går jo penge ind i dag, ikke? OG – jeg har været ansat i et år pr. 1.4., så derfor stiger jeg et løntrin. Hmm, så er jeg faktisk på sluttrin… velkommen til de næste 30 år på arbejdsmarkedet uden nogen lønstigning. Alletiders – lad os fejre det og bruge alle pengene!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Voksetillæg og nethandel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.