X faktor

Det sjoveste ved at se x faktor er, at være på facebook samtidig. Og kommentere på tingenes udvikling.
Jeg kan afsløre, at der i min udvidede vennekreds hersker en udbredt opfattelse af, at Sveinur kun er gået videre fordi han har sit eget land der stemmer på ham, og at han har misforstået noget, hvis han tror at butterfly og bieberhår er det nye rock’n’roll…
Som jeg blev enig med Johanne om, så kunne jeg også tegne nogle tatoveringer på og få mit eget land og vinde det dér. No biggie. Der er garanteret noget eks russisk billigt til salg et sted østpå og erfaringen har jo lært os, at de stemmer på hvem som helst.

Og hvorfor er ham der chubby chubbington på scenen i sit undertøj?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til X faktor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.