2. januar

Altid en lidt sær dag. Jeg føler, alle burde have fri? Jeg har heldigvis. Og Agnes.

Men den 2.1. er bare en træls dag. Man kan ikke undskylde sig med tømmermænd mere (eller, man kan prøve jo, men den går ikke altid…) og man er nødt til at holde op med at drikke sodavand, for ikke at få fedtlever åbenbart. Og man skal begynde at løbe, for ikke at blive spedalsk. Og man skal rydde op og gøre rent, fordi … fordi det synes folk.

Et år var jeg til eksamen d. 2.1. Det gik ok, men ikke supergodt.

Et andet år har jeg været til køreprøve d. 2.1. Det gik ad helvede til. Der var også isslag.

I år har jeg undladt at vaske hår, beholdt Agnes hjemme fordi vi kom til at sove til kl 9 og både Stoffer og Klara var forsvundet da vi vågnede. Og vi har været i netto og på posthuset. Ja, Eva, din bog er på vej.

Nu ser vi Aladdin. Bagefter vil vi overveje at gøre rent ved marsvinene. Hvad laver du?

(Har I lagt mærke til, at nogle bloggere altid afslutter med et spørgsmål? Det har jeg. Men jeg vil ikke altid gøre det. Kun nogengange. Som nu. Hvor jeg faktisk synes, det kunne være hyggeligt at høre, om der er andre der skal til køreprøve/eksamen/rengøring?)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

20 Kommentarer til 2. januar

 1. Marie skriver:

  Har tænkt mig bare at ligge på sofaen og være deprimeret hele dagen. Resten af året, har jeg besluttet, skal være een stor jubelfest nemlig.

 2. Maria skriver:

  Jeg er på arbejde – og synes også, det skulle have været en fridag i dag. For jeg har været klar til at gå hjem siden jeg kom…hvilket var lidt (for) sent kl. 9.30. Tænker, at jeg må gå lidt tidligt hjem, når nu jeg kom sent – så det gør jeg nok snart. Ignorerer så nok alt det, der burde gøres rent, resten af dagen. Medmindre julepynten mirakuløst (eller ved min mands hjælp) har pakket sig selv ned i kassen…så kan det godt være, jeg kan mande mig op til noget aftørring og noget. Men det bliver ikke meget 🙂

 3. Ikke en rygende …!!! Nyder at sidde alene efter 5 dage i det tyske, men burde hente mine katte hos min mor, men der er såååå langt! Vil ha en bil…NU!!!

 4. Cecilie skriver:

  Jeg sendte rollingen i børnehave og gik ellers i gang med alle de ting der mangler, efter en uges doven ferie: oprydning, betaling af regninger, indkøb, opkald til diverse instanser (talte med den sureste mokke ved SKAT, efter 20 minutters ventemusik, tsk tsk)
  Nu ser jeg Svend Auken, og om lidt skal Trunten hjem igen og vi skal i haven og lege.

  Skulle jeg have indledt med at sige jeg har alverdens overskud? Håber det varer ved hele 2012 🙂

 5. Kian skriver:

  Arbejder – eller jeg mødte først kl. 13, men jeg har aftenvagt så det var ikke for sent… Totalt nederen (kan man stadig sige det?) at starte med aftenvagt efter ferie…
  I formiddags nåede jeg at følge modvilligt barn i SFO, tilbudsjagt i 4 supermarkeder og at sætte fjernsynsnarkoman-næsten teenagesøn til at tage sit vasketøj ned..
  Så nu er gassen gået af ballonen – og jeg skal være på arbejde til kl. 20!
  Hader mandage efter ferier…

 6. Anne Christine skriver:

  Ehh hvor lyder det bare dejligt, med uvasket hår og det hele. Sådan synes jeg absolut det nye år skal være. Med eller uden fedtlever!
  Jeg er på arbejde, og det er helt ok. Men inden jeg nåede så vidt, fik jeg lavet legeaftale for Paul (7 år) og afleveret ham med 12 Skylanders (drengejulegaven i år) og højt humør. Så det er kun synd for Søren (13 år) der må sidde helt alene derhjemme og spille multiplayer på pc’en mens han snakker med sine venner over skype…

  Og så har jeg i øvrigt besluttet at jeg er for gammel til nytårsforsætter. Giiiider ikke love mig selv at tabe mig 35 torsk under champagneindflydelse, når jeg nu VED at jeg ikke kan holde det.
  Er lidt zumba-øm, for der var både bagjulszumba d. 31.12 og nytårszumba d. 1.1. Måske skulle det være mit nytårsforsæt? Ikke at gå til zumba 2 dage i træk hvis jeg bagefter klager mig over ømheden i musklerne!

 7. julesrules skriver:

  Det er helt klart mit forsæt. IKKE gå til zumba to dage i træk!! Jeg kan mærke en succes på vej…

 8. Trine Kok skriver:

  Jeg piller næse, hører Harry Potter og strikker. På én gang. Heldigvis strikker jeg ikke noget til mig selv. Bussemandsstrik til min mor….

 9. Frederikke skriver:

  Blot arbejde i dag.

 10. Frk Bogorm skriver:

  Har været på arbejde i dag, og er nu så sulten at jeg lige sidder og sluger nogle ostemadder. For jeg gider ikke lave mad – teenageren skred på tilbudsjagt med gavekort lige inden jeg kom hjem, der gad hun nemlig stå op… Har luftet hunden og overvejer kraftigt en morfar. Men kan man mon så sove i aften? Det kunne jeg ikke i går… d.2.januar burde slettes fra kalenderen. Eller også skulle det bare forbydes at arbejde denne dag? Skal nok i seng igen omkring 19.30. Senest.

 11. understjernerne skriver:

  Jeg har været på arbejde i dag. Mit spritnye arbejde som jeg lige er startet på. Det er superspændende. Og så har jeg lavet mad og bagt boller og kysset på min lille mand.
  Hvis ikke det var fordi jobbet var helt nyt ville jeg nok også have syntes at det var meganederen at arbejde 2. januar.
  For et år siden sad jeg faktisk og svedte fordi jeg i morgen skulle til kemieksamen. Men det gik faktisk ret godt.

 12. Cecilie skriver:

  Arbejde og spinning. Bortset fra, at jeg i stedet for spinning fik en hjerneblødning og tog i porcelænsoutlet for at købe tallerkener for en formue. (Gad vide, om jeg stadig var fuld her kl 17 d. 2.1.12? Synes nu ellers ikke det var så galt nytårsaften)

  • julesrules skriver:

   Men hey – vidste du, at du er den der har kommenteret mig oftest i 2011? Har lige fået en stats rapport fra WP. Så tak for det 😀
   Og porcelæn kan man aldrig få for meget af. Aldrig. Det giver mening, det du gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.