det kunne det så ikke….


lade sig gøre, altså. At sove med fast mønster allerede. Fredag nat hed den; 20.30 – 23.00, 23 – 02, 02 – 3.30, 3.30 – 05, 05 – 08. øvøvøv

Men fejlen var nok min. Da hun vågnede kl. 02 tog jeg hende over i min seng, fordi jeg bare var så træt og det var så koldt. Derfor var det nok mig selv der vækkede hende allerede kl. 3.30 igen, fordi der ikke var nok plads. Havde jeg taget mig sammen og ammet siddende og lagt hende tilbage i hendes egen seng, så havde hun nok sovet de 3 timer igennem til 05.
Men ok – det nytter ikke noget at græde over spildt mælk eller søvn. Må bare huske det til i nat og så være hård ved mig selv og få kolde fusser!

Fredag med middag var hyggelig. Jeg fik lavet ret lækker mad, hvis jeg selv skal sige det. Burde man nok gøre noget oftere når man nu går hjemme hele dagen, 2 voksne mennesker… Der burde da være tid til at eksperimentere lidt mere end vi får gjort.
Pakken med det internet-købte tøj er kommet i dag. Bare en flot frakke, kære venner! Hende Klara kommer til at ligne den prinsesse hun er! Er der ikke noget med, at man siger at det som regel er omvendt proportionalt – jo bedre klædt baby, jo mere laset mor?? Det passer nok meget godt…

Omkring det jeg skrev med lyde i går, så vil jeg lige tilføje, at vi fra starten forsøgte at vænne Klara til at sove i moderat, naturlig husholdnings-støj. Det er jo kun en 2 vær. det her… Det gik fint da hun var lille, men hun er for opmærksom, for forlystelsessyg nu. Hun skulle jo nødig gå glip af noget!
Og jeg undrer mig dagligt, når vi så går tur med vognen, for dér kan hun sagtens sove! På trods af, at det her jo er amager, og når vi går tur er der lastbiler, ht-busser, rocker-motorcykler, cyklister, alm. persontrafik osv og folk der råber, og stilladsarbejdere der larmer… det rører hende tilsyneladende ikke! Men hvis en knogle i min skulder knager idet jeg bøjer armen for at trække døren til soveværelset til, SÅ vågner hun!

Ellers håber jeg det bliver en dejlig lørdag aften med MGP. Klara er godt nok for ung, og jeg burde måske være for gammel… men hvis vi nu lægger vores aldre sammen og tager gennemsnittet, så nærmer vi os da målgruppen 🙂 Desuden er det vigtigt som børnebibliotekar at holde sig ajour med den gældende ungdomskultur – være oppe på beatet, synge med på arabiens sang!

Senere samme lørdag;
hm. det gik så heller ikke. Klara kom i seng kl. 19.30 som altid. Spiste lystigt, udviste alle tegn på træthed, men besluttede så ikke at sove alligevel. Hun havde måske alligevel set meget frem til MGP. I hvert fald opgav jeg at kæmpe, og tog hende med ind i stuen igen, for hun var så frisk. Det virkede som om maven generede hende, for hun krummede sig sammen, gylpede og savlede helt vildt og pruttede konstant. Så lå hun lidt på gulvet i sin voksipose og slappede af, men pludselig da vi var nået til Polens sang var hun ved at blive kvalt i sit eget savl og gylp!!! Hun blev hurtigt hentet op og klappet i ryggen og lænet forover, og den lille stakkel hostede og harkede og lød helt stoppet i luftvejene! Overhovedet ikke sjovt!
Jeg fik hende ikke "slået ordentligt ned" før her kl. 21.30 så jeg gik selvfølgelig glip af slutningen på MGP og stoffer kunne ikke engang huske, hvem der vandt! Kun at det var ham den "klamme unge der hele tiden rystede på hovedet og forsøgte at blinke med det ene øje…" – nårhh, Kroatien 🙂 Helt ærligt – jeg stemte på Cypern! De var da søde de tøser! Og når nu man havde vedtaget børnevenlige regler om ingen bare maver, kunne de så ikke ha' fundet en anden vært en ham Remi? Han er sku da skræmmende og ikke spor børnevenlig – helt forkert signal at sende, hvis I spør' mig! Klamme fætter!
kh julie og klara

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.