Hjerteløs?

nej, det er jeg nok (slet) ikke. Men jeg kan godt more mig og finde god inspiration her ! Har brugt de sidste par dage på at gennemlæse siden og overveje om jeg skal ansøge om medlemsskab af Heartless Bitches International. Eller i det mindste købe t-shirten? Den ville være fed at have på til træningen 🙂

Men jeg er ikke hjerteløs nok. Og kun bitch nok på de virkelig gode dage. Måske er det fordi det er en amerikansk side, og dér er man måske at betragte som hjerteløs sæk, bare man er stærk, selvforsørgende og ikke tager noget pis fra nogen? Måske halvdelen af danmarks kvindelige befolkning fortjener medlemsskab så?

Jeg spekulerer meget over hvem der skrev den der kommentar fra julie_a-fan. Mest fordi jeg er født nysgerrig, men også i høj grad fordi jeg synes udtrykket assclown ligger godt i munden og jeg vil gerne benytte mig af det på en mere daglig basis. Så ville det bare være rart at vide, hvem jeg har det fra.

især de der dage i sidste uge, hvor jeg var pms-høj… DA brugte jeg det meget!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Hjerteløs?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.