pisfuckforhelvedenogetlort!

6500 kroner med moms!!!

Jeg HADER biltyve. De skulle allesammen smadres med baseball bats og overhældes med honning og ædes langsomt sukkerglade alligatorer. Farvel jul, farvel overskud, farvel alting. Og stoffer løber tøt for SU til januar og vi skal leve af hans opsparing.

Har ikke lyst til at putte så mange penge i så gammel og så lortet bil. Vil være 7 år nu og overdrage ansvaret til andre.

pispispispispispis! Vi ender uden bil lige om lidt. Og hvordan kommer man så til Fyn i julen, med to katte, en 2½ årig, pakkeneliker til en uge og tonsvis af gaver? NÆGTER at tage det offentlige d. 23. med alt det lort og alle de andre stressede rejsende. NÆGTER. Vil hellere holde ensom jul her i lejligheden så, og evt. æde mig ihjel i de der snebolde med marcipan inden i.

Hvorfor er man også skide akademiker? Hvorfor er ens kæreste skide akademiker? Vil kende mekaniker nu. Er der nogen derude???

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

22 Responses to pisfuckforhelvedenogetlort!

  1. Pernille skriver:

    Der mangler strengere love mod biltyveri!! Der burde tilkendes ofrene erstatning for tort og svie.
    Mange hilsner
    Pernille

  2. Nina skriver:

    Det er sq da super-plat!!! fatter nada af hvem der finder på den slags… Vi har også lige måtte slippe 3.500 for at få bilen gennem syn + et punkteret dæk 🙁 Måske det der delebils-fis lliegevl skulle overvejes. Det er da i hvert fald et reelt alternativ for jer, der stadig bor i byen.
    Kh Nina (der ikke mener at nogen skal straffes for at sige pis og fuck – men mener at den udspecifcerede straf for biltyve vil være helt på sin plads!)

  3. Julie skriver:

    Jeg tror rent faktisk Gud er på min side i den her sag. Han har altid været meget rummelig og næstekærlig – i modsætning til Bjarne, som åbenbart holder af at sparke til folk, der allerede ligger ned??

  4. Maya skriver:

    Hej Julie.
    Sikke nogen idioter – kunne de i det mindste ikke havde taget en pænere bil? Brug du bare så mange grimme ord du vil – vi andre elsker dig alligevel. Knus, Maya.

  5. Bjarne Hosbo skriver:

    Min kommentar var ironisk ment. Jeg tror ikke selv på Gud, og er næstekærlig og hjælper andre.
    Jeg synes selv at “pis og lort” og den slags virker meget ubehagelig – navlig på tryk. Du skal selvfølgelig bare fortsætte med at vælte dig i latrinen, hvis du føler dig tilfreds med dette.
    Men jeg ved at virkelig mange ikke har lyst til at læse tekster hvor “pis og lort” er dominerende – også selvom det øvrige er ganske fornuftig.
    Med venlig hilsen
    Hosbo

  6. Bjarne Hosbo skriver:

    Hm! Du skal ikke være bange for at høre fra undertegnede smagsdommer. Det var bare alt for fristende for mig at lægge en kommentar. Slet blot min kommentar – samt kommentarerne til min kommentar. Du skal heller ikke være nervøs for at jeg skriver her oftere.
    Mange hilsner
    Hosbo

  7. Suzy Q skriver:

    Sikke en omgang snot, mand. Jeg går ikke ud fra at der er noget forsikrings-agtigt der kan tage noget af det?
    føler med dig..
    *kram*
    Suzy

  8. Sanne skriver:

    Jeg kender desværre ikke en mekaniker – men jeg kan låne dig den ene af vores biler i julen… Den har kun to sæder, men katte, gaver, en voksen og et barn ville godt kunne være der – så er der jo bare en voksen der skal med tog alligevel.

  9. tine skriver:

    jamen det er jo bare typisk. Det er ligeså fucked up som mit liv lige nu. Min mand mangler 14 dages løn som tidligere arbejdsgiver ikke vil udbetale, så d. 1 december manglede vi 15000 kr….Og hvem tror du måtte ringe i banken og bede om at få hævet kassekreditten???Ja, du gættede rigtig! MIG! MIG!
    For min mand gjorde ingenting.
    Ufff, ved godt at pengene kommer senere, men jeg hader at mangle penge især i december, hvor mine børn forventer pakkekalender.

  10. Bjarne Hosbo skriver:

    Måske har Gud villet straffe dig for at skrive for meget “skide” og “fucked”. – Jeg vil også have meget svært ved at koncentrere mig om TV-avisen i aften, når jeg tænker på din ulykkelige hændelse.

  11. tine skriver:

    er det så nu vi skal blive fornærmede på Julies vegne?..Ironi er nogen gange svær at forstå på skrift :-/

  12. kriss skriver:

    Skide pisse tisselort! – lorte biltyve det er hvad de er
    knus

  13. Caro skriver:

    Hej Julie
    Glemte at ønske dig held og lykke med i dag!
    Så det gør jeg nu:
    HELD OG LYKKE MED I DAG!
    Knus
    Caro:-)

  14. DortheK skriver:

    Kære Julie 🙂
    Det er total unfair.. jeg føler med dig ! Jeg har selv en bil – der er MEGET dyr i drift – bedst som man har 2 kr i overskud på kontoen, så strejker den og pludselig skylder man istedet for at have lidt tilovers…
    Endnu mere surt er det så når det ikke engang er jeres skyld.
    Mit bedste råd er at ringe rundt og checke lidt priser på værksteder.
    Jeg har oplevet stor forskel – og selv 1000 kr er sq værd at gå efter…
    KH /D

  15. Bjarne Hosbo skriver:

    Hm! Jeg har jo selv i mit forrige indlæg tilbudt at trække mig ud af debatten. Hvis Dorte, Hanne, Kris og Sanne stadig ikke kan styre deres vrede over min lille ironiske bemærkning, må de gerne skrive direkte til mig på adressen hosbo@2765.net.
    Jeg er meget ked af den ståhej min meget spagfærdige kommentar har medført her på Julies hjemmeside, og jeg kan forstå din ærgrelse.
    Gud velsigne jer alle
    Bjarne

  16. Dorthe skriver:

    Hey hey – jeg er da ikke sur! Jeg kom bare med en ganske normal kommentar om, at overskriften jo lige som i sig selv gjorde opmærksom på, at netop denne tekst ville indholde “pis og lort” – og du skrev selv, at det havde du ikke lyst til at læse.
    Kunne ikke drømme om, at være sur i Julies blog – det er jeg så rigeligt i min egen 😉

  17. kriss skriver:

    Nå nu er Bjarne fornærmet! –
    Tror DortheK har en god pointe dér Julie – og Nina for den sags skyld også.
    knus

  18. Dorthe skriver:

    Måske overskriften kunne have givet Bjarne et hint til, hvordan indholdet i teksten ville være – og han kunne så have holdt sig fra netop dette indlæg??
    Bare et forslag til Bjarne – ikke fordi jeg er sur eller noget, men det er jo tåbeligt at opsøge noget, som gør en fornærmet.
    Ka godt forstå du bander Julie – det ligner jo en sammensværgelse!
    Og så vil jeg godt lige brokke mig over DortheK – tror hver gang det er mig selv der er blevet skitzofrem!
    Knus Dorthe-også-K

  19. Hanne. skriver:

    Gå da væk, Bjarne. Der er osse så meget i verden jeg ikke ka li, og så holder jeg mig fra det. It’s simple!
    Julie må da for pokker skrive hvad hun vil her – det er jo HENDES – som hun heldigvis deler med os 🙂
    Og arme dig, Julie – men kan ikke hjælpe 🙂
    Venlig hilsen Hanne.

  20. Sanne skriver:

    Åh alle de Dorther og så en sur Bjarne – det her kan jeg sgu ikke overskue for fucking helvede, men jeg bander også meget siger Pernille… Jeg har set en plakat for en clairvoyant entertainer i dag – det er ikke tit man ser dén kombination, jeg lover at hyre ham til din polterabend hvis du ser at blive forlovet eller noget :o) (det var bare for at snakke om noget andet, jeg er heller ikke stærk troende, men det hænder at jeg er ironisk – undskyld) Og Dorthe2 bander altså også!!
    Og du må stadig gerne låne bilen der ligner noget der kan vælte det meste af indre by og faktisk, ja faktisk tror jeg den kan slå Dolph ihjel…hmm…

  21. Carina skriver:

    Bjarnes kommentar drev da vist af ironi, så det var vel heller ikke værrer eller hvad?
    Surt er det under alle omstændigheder.

  22. kriss skriver:

    Næ, jeg prøvede såmænd bare at være morsom – men det er jeg så tilsyneladende ikke noget videre god til;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.