Om mig

Jeg hedder Julie og jeg skriver fordi jeg kan lide det. Jeg kan godt lide, at du læser med og jeg elsker hvis du kommenterer, men det er ikke Giro 413 det her og jeg skriver som jeg selv vil, fordi jeg vil.
Jeg startede med en dagbog på nettet i 2003, da jeg ventede min ældste datter Klara. Senere opdagede jeg blogs og konverterede til sådan en. Det har jeg ikke fortrudt. I 2008 kom der en datter mere til, Agnes.

Jeg er uddannet bibliotekar og har arbejdet som børnebibliotekar siden 2001. Jeg elsker det og derfor finder du også ind i mellem faglige brandtaler på bloggen.

Min blog startede som en dagbog til mine børn og mig selv. Så vi kan huske, hvordan det var da de var små. Den er en form for bagvendt selvbiografi, som skrives mens den leves. Nogen gange anmelder jeg bøger eller kaffemaskiner eller forærer ting væk i samarbejde med andre. Nogen gange brokker jeg mig, nogen gange er jeg kedelig, lykkelig, sur, glad, irriteret, sjov, undrende eller ligeglad.

Hvis du vil spørge mig om noget eller bede mig teste dine diamantsmykker, så send mig en mail på thejulesrules @ gmail . com

42 Kommentarer til Om mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.