Mandag

Så fik jeg søgt de to af stillingerne. Søllerød og Espergærde. Sidst nævnte kan jeg allerede nu sige, at jeg ikke får, for jeg kan ikke alle de mange ting med IT, som de lægger meget stor vægt på. Man skulle ikke tro, det var en bibliotekar de søgte. Der er alligevel også for lang transport tid… Den i søllerød vil jeg faktisk gerne have, for de lød rigtig venlige i telefonen, alle dem jeg har snakket med der.

Nå, men jeg sidder egentlig og er på mit kursus lige nu. Fik bare lov til at gå ud, for at skrive og maile de ansøgninger. De andre er ved at lære noget om telefonen og hvordan man undgår at være bange for den – hvilket – helt ærligt – aldrig har været et af mine problemer…

Havde fed dag i går, hvor vi besøgte Sara fra vuggestuen og hendes mor og far. De boede bare så pænt, så nu er mine flytte-om-købe-sovesofa-male og sætte lister op færdig i køkkenet – drømme i fuld sving igen. Bagefter drønede vi hjem og fik mad og så kom min søster og overtog klara og vi andre tog i biografen og så Drabet. Meget sørgelig film, men godt spillet af Beate og Jesper.

Nå, jeg må vel hellere vende tilbage til klasseværelset, når jeg nu har ordnet mine ting…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Mandag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.