Corona-logbogen

Jeg har bemærket en kulturtrend, hvor folk udgiver deres plader eller bøger som de producerede under forårets lockdown. Nuvel, jeg er ingen Taylor Swift eller ca. alle forfattere, men jeg skrev dog en corona logbog på min blogs fb side. Den vil jeg hermed bevare i eget regi.

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst, der siger "THIS WENT FROM ZERO TO CLUSTERFUCK IN A HURRY Reffinbirds"

Corona-dagbog, dag 3. Har taget mindst 50 kg på, og overvejer om det er nu jeg skal stoppe med at vaske hår og se om det vender tilbage til sin naturlige, selvrensende tilstand. Støtter erhvervet og køber takeaway hver dag så længe det er muligt. Teenageren bor i sin seng nu.

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst, der siger "FUCK LEAVING THE HOUSE @effinbirds"

Corona-dagbog, dag 5. Måtte vaske håret, sorry eksperiment. Skal til gyno i dag, til cellekontrol. De har ikke aflyst så jeg kører derhen. Har ikke brug for utjekkede celleforandringer under apokalypsen.Har lokaliseret to typer af hjemmeskolingselever.Den 12 årige: Står op kl 8, brygger chailatte, går i gang. Er irriteret over at være nr. 1000-et-eller-andet i køen til matematikfessor og først få adgang om en time. Skifter til engelsk. Bliver smidt af portalen da hun i et øjebliks svaghed går ud af den for at tjekke om et svar er rigtigt. Laver en powerpoint i stedet. Har et ur der ringer. Nu er det tid til fransk. Jeg tager en snak med hende om stress og realistiske planer. Den 16 årige: ligger stadig i sin seng. Adspurgt er dagens plan “bad og dansk”. Chillfaktor 60.000.

Billedet indeholder sandsynligvis: meme, tekst, der siger "When you find out your normal daily lifestyle is called "quarantine""

Corona-dagbog, dag 6. Bortset fra alt det der er lort, så er jeg vild med:

– at vågne uden vækkeur (har opdaget jeg vågner naturligt lidt over 7)

– at være hjemme- at mand og børn er hjemme sammen med mig

– at jeg har haft jogginbuks og sutsko på siden sidste torsdag

– at folk holder afstand når man er ude at handle

– at arbejde hjemmefra

– at der sker så meget digitalt

– at jeg ikke hele tiden skal noget

– at folk ikke hele tiden vil noget

– at ingen prøver at kramme mig eller give hånd

– at det er velset at købe takeaway

– at læsning pludselig er så moderne

– at ingen længere basher børn der bruger skærm

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer

Corona-dagbog, dag 7. Der var livstegn i postkassen i dag. Emil har læst Bauhaus igennem fire gange nu, forfra og bagfra. Agnes og Klara har på skift brugt timer på Biltema katalogets 674 sider. De blev uafhængigt enige om at vi 1) skal have et fake fur leopard ratcover til Berlingoen. Og 2) vi mangler LED lyskæder. Når/hvis hoardingen går ind i næste fase er vi de første der rammer Biltemabutikken. Consider yourself warned. Gon be lit!

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, friluftsliv, tekst, der siger "So, do we start dressing like this immediately or.....i is there a specific amount of time that needs to pass? IG @armed.atheist made with mematic"

Corona-dagbog, dag 8. Work-life balance har mistet al mening. Selv gin eller det at købe take away markerer ikke fredagen. Alle dage er fredag, ingen dage er fredag. Mine kolleger er sygt dårlige til at rydde op efter dem selv i køkkenet. Tror de, deres mor arbejder her eller hvad? Smed en rutchebane over hækken til naboen der er hjemme med tre børn under 6 år. Fik friskbagte cookies retur. Overvejer at etablere snoretræk fra min altan til deres hoveddør og gå all in på bytteøkonomi.

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst

Corona-dagbog, dag 9. Vi er nået til Harry Potter film nr 7. Jeg læste en hel bog i dag. Elinor Oliphant har det fint. Måske den bedste bog jeg har læst i år, jeg glemte fuldstændig verden og følte alle følelserne. Jeg vil anbefale dig at læse den også, og hvis du ikke har den er den på eReolen som både e- og lydbog. Jeg har hamstret en hel plade marabou. Alt er fint. Det er helt fint fint. Fint.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, hat, tekst, der siger "Emily @OtherPens Mrs. Bennet Tries to get all her daughters tested for COVID-19 so they can meet doctors. Oversaet Tweet 01.06 18/03/2020 Twitter Web App"

Corona-dagbog, dag 60.000. “We are all ruined forever!” Mrs. Bennet.

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst, der siger "THE APOCALYPSE WHAT I EXPECTED WHAT I GET ANARCHY ZOMBIES HOMEOFFICE NO TOILET PAPER"

Corona-dagbog, dag .. . 2 uger? Jeg svinger mellem at ville bage en brunsviger, spille civilization resten af ugen og desperat søge efter et sted hvor man kan leje en kasse fuld af killinger. DBA er til ingen hjælp, skulle jeg hilse at sige. I dag er intet godt nok. Netflix har fjernet ALT jeg plejer at elske at se – seriøst, hvem kan nøjes med sæson 7 af New Girl, OG HVOR ER DET MED MONTY DON OG DE SMÅ HAVER, NETFLIX????? TROR I MÅSKE IKKE FOLK HAR BRUG FOR BEROLIGENDE HAVEPROGRAMMER I EN STRESSET TID???? VIL I LIGEFREM HAVE REVOLUTIONEN???? Der er heller ikke længere det britiske boligprogram Escape to the continent, eller den sære amerikanske dokumentar om folk der lever off grid, og det har vi da ellers endelig brug for at lære noget om. Jeg vil også godt have flere sæsoner af Alone (US alene i vildmarken) på DR, hvorfor er der kun en??? INTET ER GODT NOK MERE! Hvad??!? NEJ jeg trænger ikke til at “gå en tur”!

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst, der siger "HELLO? WHERE IS EVERYONE Dear Turtle Everyone has left. The World is empty. You are are alone alone now With only Silence as your friend. we Will be back in 20 minutes poorlydrawnlines.com"

Corona-dagbog, dag … aften. Fire uger mere. Så mange bøger at læse. Men hvad hvis man ikke må samle 23 vigtige mennesker til et bryllup d. 20. Juni?

Billedet indeholder sandsynligvis: friluftsliv, tekst, der siger "Caitie we r social distancing 12:19 PM Mon. 23 March"

Corona-dagbog, dag 35 (faktisk!)

Corona-haiku: Hver morgen vågner – jeg til lyden af de børns – videosamtal. Så er vi i gang efter restferie og påske. Intet er blevet nemmere, intet er blevet sværere. Agnes er super samvittighedfuld og er sin egen projektleder, med hjemmeskole, samvær over Roblox og gå-ture med udvalgte veninder. Hun starter i skole mandag d. 20. Klara har muligvis udviklet liggesår, men er okay. Begge har brændt alle sparepengene af på hver deres nintendo og mit liv består nu af lange referater af dagens begivenheder i Animal Crossing. Og så har jeg tænkt over, at det nok er min skyld med den her krise. Jeg havde jo i længere tid gået og fantaseret om en lang, sammenhængende periode, hvor jeg bare kunne få lov at være i fred og blive hjemme og læse, men uden at nogen skulle være syge eller fyrede eller den slags… Og jeg havde jo også tænkt at sætte min lejlighed til salg her i foråret, og sidst jeg satte noget til salg var i 2006, og vi ved alle sammen godt, hvad der skete med økonomien dér, ik?! Såeh, sorry.

… Og her stopper dagbogen faktisk. Vi ved, at jeg ikke døde, så jeg har ikke den undskyldning. Måske blev det bare for meget? Måske gik jeg helt i stå. Og så henne i maj blev jeg sluppet ud, og måtte besøge skoler og fortælle om ereolenGO, og om gode bøger de kunne læse i sommerferien.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Corona-logbogen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.