Strejkeramte

Ja, så er vi også strejkeramte. Jeg har stor sympati for sagen, for jeg synes f.eks. ikke at det er rimeligt, at man som forældre betaler omkring 3500 kr./md for pasning af sit barn, og så skal man pludselig selv have bleer og mad med til vuggestuebørn. I orden med madpakker til børnehavebørn, selv om al forskning jo viser at jo bedre mad, jo bedre liv og jo bedre indlæring og opvækst. Men altså, prøv lige at få en 6-7 mdr. gammel baby til at spise en madpakke? Og så små er der jo alligevel nogen der er, når de starter.

Det er også irriterende med alle de tvungne lukkedage om året, hvor man enten er tvunget til at bruge af sin ferie, eller sine omsorgsdage eller melde sig syg, hvis man er den type. Vi har ingen bedsteforældre der kan passe. De bor på fyn og falster og desuden har de selv fast arbejde på fuld tid. Som det jo er tilfældet for langt de fleste moderne bedsteforældre.
I dag har jeg jo heldigvis fri, min fordel som deltidsansat, men i morgen kommer hun med på arbejde, hvis de stadig har lukket. Torsdag har min søster, der er studerende nu, fri. Men fredag er vi på skideren. Stoffer er lige startet nyt arbejde og kan ikke rigtig pjække, og jeg har vagt fra 10 til 15. Lad os håbe de bare markerer i dag.
Og jeg kan godt forstå strejken, ulovlig eller ej. Det er da surrealistisk at høre de høje herrer snakke om, hvor godt det går, hvor mange penge vi har, udlandsgælden er væk, hjulene kører, overskud osv, og så skal kommunerne spinke og spare på den måde. Mon ikke "vi" (læs regeringen) netop har så mange penge, fordi de har udhulet hele velfærdssystemet over de sidste par år?
Jeg er nok ret typisk kvindelig vælger på det her punkt, for jeg tænker også, hvis bare de nu ikke var så arrogante at høre på. Og se på. Hvis nu de bare virkede en lille bitte smule menneskelige. Normale. Som en af os andre. Hvis bare de nu virkede en smule interesserede i MIG og mit barn og vores almindelige liv, end i deres penge og deres erhvervsliv. Så kunne de måske godt vinde mig. 
Jeg mener, jeg er trods alt husejer. Jeg er ikke så vild med tanken om en højere ejendomsskat. Men jeg vil nok alligevel hellere betale den, og sikre børnene varm mad i dagligdagen. Så de kan vokse op og blive stærke og kloge og gøre en positiv forskel for vores land. 
Jeg mener, jeg ved jo jeg bor i den slags land der HAR råd. Vi har råd til at gøre mange ting bedre end nu, og det uden at regeringen indfører brugerbetaling ad bagvejen, sådan som de er i gang med. 
Jeg mener, de ved vel ligeså godt som jeg, at det de er ved at presse os forældre ud i er den situation, hvor vi helt frivilligt siger; okay, så betaler vi 200 kr. om måneden, for at lille Gerda får varm mad hver dag. Og en 100lap ekstra for bleer. Upåagtet at vi allerede betaler for den service!
Og jeg skulle jo nok finde de penge. Jeg skulle. Men jeg kender også folk der ikke kunne. De findes jo stadigvæk, selvom regeringen fortæller os, at vi alle sammen er rigere end før. Vi har råd til at passe bedre på hinanden.
I stedet for at spare maden ud af daginstitutionerne, burde man hellere indføre den helt op til gymnasieniveau. Så skulle vi nok tjene det hele hjem igen på mætte, indlæringsparate og sunde unger. Og spare en hel del på alle de følgesygdomme der breder sig som pesten, pga folks forkerte kost. Hvad var det du skrev den anden dag, Nilleper – 25 procent af din datters årgang er overvægtige? Det er da mange. Og det ændrer vi da ikke på, ved at tvinge klamme pølsemadder ned i de 3 årige.
Mor er ikke vred Anders Fogh. Mor er skuffet!
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

27 Responses to Strejkeramte

  1. Rikke skriver:

    Enig, enig og fuldstændig enig.
    Jeg håber så, at alle, der er berørt af dette også husker det, næste gang der er valg. Jeg mener, de blev jo genvalgt!! Og det var dælme ikke fordi, der ikke var skovhugst i deres sidste valgperiode, men dengang som nu, var den placeret midt i valgperioden. Og vælgerne glemte, gjorde de. Håber de snart har lært, vælgerne.

  2. Moster Tulle skriver:

    15 år i den offentlige pasning ligger (heldigvis) bag os. Mange kampe blev kæmpet som bestyrelsesformand, desværre uden den store brede forældreopbakning, men ting lykkedes alligevel. I vores kommune har mad aldrig været en del af systemet, hverken som vugge- eller børnehavebarn. Bleer jo, de var gratis, endda helt til “baby” blev renlig også selvom det gik over det 3. år, men det var noget institutionen havde valgt at bruge penge på. Jeg syntes pædagogerne var stressede for 15 år siden, men da vi forlod systemet for 1½ år siden var det fuldstændig galt, 1 voksen til 18 vugge- og børnehavebørn…tak for kaffe siger jeg bare. Utallige er de gange, hvor jeg, eller andre, er hoppet ind og har passet gruppen mens babyerne fik en tør numse. Men er det rimeligt? Lykkelig er jeg for mine ungers dejlige privatskole….smukke rammer, nej desværre, men engagerede og dygtige lærere :-).

  3. Lone skriver:

    Fogh er statsminister fordi et flertal synes han har ret………..ja, den tager lidt tid at få ned, men der er altså mange der stemmer for skatelettelser og så ikke evner at se sammenhængen med udhuling af de fælles ting vi har: Skoler, sygehuse, veje osv osv osv. Og det er lige præcis det han er ude på – jo mere vi forsikrer os mod alt muligt, jo mindre er vi villige til at gove til den fælles kasse…det liberale samfund bliver indført helt uden nogen opdager det. Og mens de TROR det er socialdemokratisk politik der føres – intet kunne være mere forkert.
    Vi er “heldige” for her i Odense tog vi opgøret for 3 år siden…det hjalp ikke en bønne, men jeg håber da at strejkerne denne gang får flere til at vælge Fogh og Pia (hans tro støtte) fra.

  4. Anita skriver:

    Det er helt rigtigt hvad du skriver, omkring børn og madvaner og deslige og jeg vil slet ikke bagatellisere det, men ligenu synes jeg næsten det er meget værre, at institutionerne tvinges til at spare personaler væk.
    Ergo skal et mindre antal klare ligeså mange børn. Dette vil klart forringe hverdagene i de forskellige institutioner, selvom personalerne mere end gerne vil give ungerne alt hvad de har – men en dag har de bare ikke mere i sig og er dybt udbrændte og stressede af at løbe så stærkt, for at være to steder på een gang og dette vil ungerne klart kunne mærke.
    Så er der fritidshjemmene, som nu skal være SFOere og dermed også være underlagt paragraffer, som overhovedet ikke har strukturerede regler. Dér kan man gøre, som det passer én og det duer ikke.
    Et eksempel på dette er at der, lige udenfor vores kommune, findes en institution, som er underlagt SFO-paragrafferne og besparingerne der har stået på i flere år. Dette har resulteret i forhold, som minder om børnehjem i Rumænien og ungerne er stuvet sammen på ganske få kvadratmeter. Der er ingen regler om noget som helst og det er satme skræmmende! Det signalerer langt mere en anbringelse end et pasningstilbud.
    Det er simpelthen ubegribeligt, at de kalder sig mennesker – de arrogante Venstrepolitikere. Man skulle ikke tro det 🙁

  5. Julie skriver:

    Enig.

  6. Mille skriver:

    Ja, tjuhej hvor det går skide godt.
    I Andrea’s vuggestue er de 12 børn på stuen. Der er ansat to fuldtidspædagoger og en deltidsmedhjælper. Om morgenen, når barnet afleveres omkring kl 8.30 er der EEN voksen. EEN VOKSEN til de ca 8 børn der møder tidligt. Klokken 9 møder den næste så. Vuggestuen har åbent 7- 17 alle dage. Fremtiden ser således ud:
    Åbnetid vil stadig være kl 7, men af sparehensyn lukkes så kl 16. 45 og 16.00 om fredagen. Derudover spares der på pædagogtimer, således at den ene gogstilling bliver deltid. Derudover skal vi til at betale extra for maden og frugt og så selv medbringe bleer og vaskeklude.
    Halloooooo, er det et pasningstilbud eller er det et parkeringstilbud vi har til vores børn?
    Og så er der skolen her i lokal- området, der skal være heldagsskole, 10 millioner i tilskud næste år og derefter 6 mill om året. Men det betyder også, at ungernes elskede frit, må dreje nøglen om.
    Der er sgu noget galt… Fjogh, vågn op, kammerat (nånej!) og besøg dine vælgere, se deres hverdag, tak!

  7. Anita skriver:

    Mille – jeg var til møde med politikerne i vores kommune. Da de blev konfronterede med denne hverdag, hvor de ansatte og deres arbejdstid blev ridset op, var deres eneste (igen pissearrogante) svar blot:
    Vi blander os overhovedet ikke i, hvordan institutionerne fordeler deres ansatte, pengene til dem samt arbejdstider. Det er noget de altid selv har måttet varetage…
    De VIL simpelthen ikke se, at skoen trykker alt alt for hårdt denne gang og at de naturligvis har en skyld deri med deres besparelser, men det beviser så også samtidig, hvor krydset IKKE skal sættes næste gang!

  8. Mille skriver:

    Anita: Det er bare for meget!! De mangler jo fuldstændig realitets- sans!!

  9. Lone skriver:

    Enig, Julie. Der kan vel næppe være tvivl om at jeg heller ikke satte mit kryds ved Pia eller Anders, så jeg føler mig heller ikke skyldig, men på visse områder ramt.

  10. Jeg møver mig lige på selvom, jeg ikke personligt er berørt af strejkerne – Sebastian går i vuggestue på Frederiksberg, hvor der (endnu) ikke er blokader.
    Grunden til, at jeg sådan braser ind i jeres debat er, at min nye mission i livet at lave de fedeste, mest funky og coolest – sutteflasker!! Jep – den er god nok. Verden trænger til en ny og bedre sutteflaske, og det er her, I kommer ind i billedet.
    Jeg har brug for jeres input som et vigtigt supplement til de Gallup undersøgelser, vi allerede har fået foretaget.
    Afsæt derfor 4 minutter af jeres travle hverdag til at svare på 6 nemme spørgsmål:
    Hvad er de 5 vigtigste årsager til, at du har valgt den sutteflaske, du bruger (har brugt)?
    Hvilken sutteflaske bruger du (til dit barn)?
    Hvis du havde mulighed for at gasse din sutteflaske op på 5 områder, hvilke ville du vælge?
    Hvad vil du max betale for din nye yndlingssutteflaske?
    Køber du ting og sager til dit barn på nettet?
    Hvis du har svaret ja til spr. 5 – Hvilke sites benytter du?
    Det vil være fantastisk, hvis jeg kan få jeres svar inden den 16. oktober – meget gerne pr. e-mail rhs@easywarmbottle.com. Og jeg vil være rigtig glad, hvis I kan sende denne børn videre til jeres venner, der har børn på flasken (eller venter nogle).
    På forhånd tak – og held og lykke med de nye små – det er fantastisk, som de bare skaber lykke, selvom man en gang i mellem må tage dem med på arbejde.
    Rasmus
    Rasmus H. Schmiegelow
    Easy Warm A/S
    We provide feeding bottles with build in heating ability for responsible parents and hungry babies –
    making the every-day challenge of feeding babies both safer and more convenient!
    Havnegade 39
    DK-1058 Copenhagen K
    Denmark
    M: +45 2750 7407
    Mail: rhs@easywarmbottle.com
    http://www.easywarmbottle.com

  11. Julie skriver:

    Du godeste… Det er jo spam, det er reklame, det er et råb om hjælp! Det er jo hele tre ting på en gang 🙂 Schpannung, spiel und chokolade!
    Klara var ammebarn med stort A og gad aldrig tage en flaske. Men måske nogen andre vil svare Sebastians far?

  12. Kirsten skriver:

    Synes slet ikke, det er nogen god ide med smarte sutteflasker. Tænk hvis Sebastians far designede en MJ og alle mødre nu – for at være smarte og med på noden – holdt op med at amme. Der ville ske det samme som med sushien. I (for jeg kan jo tænke selv og spiser derfor ikke sushi) ville holde op med at tænke og forlade jer på dette nye fremstød, som ville skade jeres afkom (lige som sushi gør – tænk bare på alt det kviksølv, der er i fisk – især RÅ fisk eller nojet..)
    (Skal man skrive, at der er brugt en anelse ironi? Tænker mest på, at man vel ikke direkte skader sit barn ved at give det sutteflaske. Man ville nok nærmere skade det, hvis man ikke gjorde..)

  13. Julie skriver:

    Men det med sushi´en var ikke ironisk? 🙂

  14. Kirsten skriver:

    Nej da.

  15. mariahønen skriver:

    Lone – du har jo ret. På en eller anden syret måde er vi selv skyld i det vi står i idag, at der skal spares nogle steder, for at vi kan få lidt mere ind på kontoen. Det er skræmmende at det lige er børnene som må bøde for at vi voksne har stemt Fjogh ind som altså vælger at bespare dem væk. Det vil bide os så voldsomt i måsen en dag, når børnene er blevet voksne og vi andre er blevet gamle….

  16. Julie skriver:

    Jeg er ikke skyld i det. Jeg stemte ikke på den her regering og jeg kommer heller aldrig til det, husejer eller ej. Min far er tilgengæld skyld i det, og tro mig, han hører for det meget ofte!

  17. Mille skriver:

    Det er 12 år siden jeg sidst brugte en sutteflaske. De tre unger jeg efterfølgende har fået har været amme- børn, så desværre… Jeg er ikke lige målgruppen

  18. Lena skriver:

    Hej
    Her er et link til en musikvideo som nogle forældre i Århus har lavet om den børnefjendske politik, som føres i Danmark.
    http://video.google.com/videoplay?docid=-3974433799950404058

  19. Lone skriver:

    Med fare for at gentage mig selv, så er det alle dem der satte deres kryds ved liste V I skal have fat i. Alle er tilsyneladende enige i at det er en forfejlet politik der føres, eller tør venstres vælgere bare ikke stå ved det nu?

  20. Lena skriver:

    Som landet ligger…
    Venstre i Århus kommune står fuldt ud ved besparelserne og bryster sig af at de ikke blev større. Derimod er S ikke for stolte af det, men sender ansvaret videre til regeringen – hvilket jo er rigtigt nok, da de står bag de lovændringer som udhuler kommunens økonomi.
    Jeg kender en venstre-vælger, som har barn i vores vuggestue, og hun er MEGET gal over strejker og blokader, og mener at det er forældre og personale som er egoistiske og forkælede og kun tænker på deres egen økonomiske situation. Selv taler hun mere om penge end om børn og omsorg, men det skyldes vel mest af alt at hun ikke har indsigt i de vilkår pasningen af hendes søn foregår under.
    desværre tror jeg at mange inkarnerede ventre-vælgere er uden for pædagogisk rækkevidde, for det er to helt forskellige tankemønstre vi taler om.
    Hvis man dyrker individualismen og tror på at det frie valg er løsningen på alle problemer, så er det et individuelt problem, man som forælder står med i forhold til pasning af ens eget barn, og ha man penge kan man vælge den fulde pakke og få en au-pair eller lignende – så er der også taget hånd om tøjvasken.
    Hvis man der imod mener at børnene er samfundets og vores fælles ansvar, er det ikke blot de forhold dit eget barn passes under, men også muligheden for at der er tid til at tage sig af “din næste” og give de børn der lever under nogle meget svære forhold nogle gode timer i daginstitutionen.
    Det er her jeg lægger min stemme, for hvis vi taber de “andres” børn på gulvet fra starten af, går det ud over alle – også venstrevælgeren, som får stjålet sit B&O-fjernsyn og designermøbler af de kommende samfundsfjendske borgere, som vi opdrager til at værdsætte materielle goder mere end menneskelige forhold.
    Desværre er det vel det meste af landet, der bakker op om forbrugsfesten – de der ikke kan være med køber lotto-sedler og drømmer om det…

  21. Kratluskeren skriver:

    Jeg er såmænd ikke så naiv at jeg regner med at omvende nogen. Formålet med en diskussion er sjældent at overbevise, men at forklare og anskueliggøre. Uenigheden er den sjove, synes jeg.
    Hvorom alting er; for mig er der tre ting i det her:
    1) Hvad er problemets omfang egentlig?
    2) Hvem bærer ansvaret?
    3) Hvad kan der gøres ved det?
    Når det kommer til nr 1. Kommunerne har fået 31 mia kroner mere siden 2001. Det er et temmelig betydeligt beløb. Alligevel bliver der talt om besparelser. Hvordan pokker går det op? BUPL hævder der er blevet skåret i normeringerne, men har efterfølgende måttet erkende at det faktisk ikke var korrekt.
    At der bliver sparet på enkelte institutioner er helt sikkert korrekt, men at der er tale om et stort, landsdækkende problem er altså ikke rigtigt.
    For mange er det et problem at de selv skal have bleer med. Her er vi ude i hvad jeg synes er deciderede petitesser. Hvis det er bleer der skal til for at der kan blive flere pædagogtimer, så tag dog de bleer med. Så kan man oven i købet selv bestemme om man vil bruge økologiske bleer, de billigste fra Lidl eller hvad der nu passer bedst til podens numser.
    Ad 2) Den skyldige part. Det siger sig selv at jeg ikke kan se det kan være regeringen der skal klandres her, når der nu aldrig er kommet flere penge til kommunerne.
    Århus kommune har kørt med underskud gennem flere år og skal altså åbenbart spare. Det kan man jo gøre på mange måder og i Århus, hvor udgifterne til børnepasning er enorme i forhold til andre større kommuner som Odense og Esbjerg, har man valgt at spare på børnepasningen. Det kan man være rygende uenig i, men jeg tror ikke Fogh har ringet til Wammen og krævet besparelser på børnepasning.
    Kort sagt – ansvaret er kommunens. DE har truffet de beslutninger der har ført til besparelserne og besparelserne er en konsekvens af ledelsen i kommunen, ikke på Christiansborg.
    ad 3) Hvad kan man så gøre. Selvfølgelig er det enormt besnærende bare at kræve flere penge til børnepasningen, når nu statens overskud er så stort, men så enkelt er det desværre bare ikke. Vi så op gennem 70’rne hvad der sker når man bare bruger løs; det giver voldsomt lønpres, fordi alle hænder er i arbejde, og os der arbejder er jo ikke dummere end mennesker. Når der er mangel på folk, meler vi vores egen kage og forlanger mere i løn. Stigende løn giver stigende priser og pludselig har vi galopperende inflation og hysteriske renter. Det her er ikke en skrivebordsøvelse; det er hvad der rent faktisk sker. Hvis vi blot forbruger, så laver vi kaos i landets fremtidige økonomi og det bliver et problem der kommer til at hvile på ungernes skuldre når de engang skal i arbejde.
    Der findes ikke en gruppe i landet som ikke vil hævde at lige netop de fortjener flere penge. Hospitalerne ville kunne bruge hele statsbudgettet, vi kunne sagtens bruge mere på skolevæsenet, på alt muligt, men hvem skal lave arbejdet? Med 5% arbejdsløse er der ikke mange flere at hive ind på arbejdsmarkedet. Når maskinen i forvejen kører på fulde omdrejninger er det halsløs gerning at smide mere kul på.
    Eneste ordentlige mulighed, der ikke fører os til en krise, er at tage pengene et andet sted. Der er reelt kun to muligheder: besparelser eller at kradse penge ind.
    Besparelserne kan så komme fra andre områder. Det er ikke fordi der normalt vil rejse sig en skov af hænder hvis man spørger sådan lidt bredt om hvem der kunne tænke sig at få skåret budgetterne. Ej heller står de fleste i kø for at aflevere flere skattekroner.
    Der er også flere problemer med skatteforøgelser, ud over skattestoppet, som sætter en naturlig begrænsning, nemlig; hvem skal rammes? Boligskatter? En forhadt skat, som de fleste synes er uretfærdig i forvejen? Højere moms? I landet med verdens højeste momssats. Højere kildeskat, i en tid hvor vi har brug for at få folk til at arbejde mere?
    Det er altså ikke bare at skælde regeringen ud. Og det er ikke bare at tage pengene fra statsoverskudet. Det er faktisk slet ikke så nemt. Men problemet er faktisk heller ikke så stort på landsplan. Faktisk svært at få øje på, hvis man kigger gennem BUPLs og kommunernes ansvarsløse og delvist løgnagtige rablerier.

  22. Julie skriver:

    Men ude i virkeligheden, er der jo stadig mange forbrugere der OPLEVER foringelser i hverdagen, og i sidste ende er det den oplevelse der tæller. Alle os almindelige mennesker der ikke har forstand på tal og betalingsbalancer, vi ser jo kun en dårligere hverdag for vores unger. Og i sidste ende går det ud over regeringen, fordi det er dem vi SYNES sidder med det store ansvar. Livet er jo ikke altid retfærdigt eller logisk. Og der ville den nuværende regering så gøre det væsentligt nemmere for dem selv at blive genvalgt, hvis de tog folk alvorligt, ikke var så arrogante og ikke begyndte at true og give øgenavne (socialistiske ballademagere) til store dele af befolkningen. Der er ingen der bryder sig om løftede pegefingre. Som borger og forbruger er jeg faktisk ligeglad med alle mellemregningerne – det er dem jeg har valgt politikere til at varetage. Jeg vil bare have så godt et liv som muligt, og jeg afgør selv hvad der er kvalitet for mig. Og politikernes (meget) svære job er så, at jonglere med de fakta, som DE har styr på, og så mine forventinger til dem. Og det job synes jeg især Fogh klarer helt ualmindeligt dårligt. Og det forstår jeg faktisk ikke, med alt det spin og alle de embedsmænd de har ansat.

  23. Kratluskeren skriver:

    Altså, du kan være ligeglad med alle mellemregningerne, men de gælder jo stadig for dig. Hvis du bliver kylet ud af et fly, så hjælper det dig ikke det fjerneste at være ligeglad med tyngdeloven. Der er bare nogen ting der gælder, selv om de er tekniske og støvede at høre på.
    Hvis man som bruger oplever at servicen bliver forringet, så synes jeg skam også det er helt på sin plads at påpege det. Sågar at brokke sig og naturligvis også at lave demonstrationer, men det er vel ikke for meget at forlange at man retter skytset mod den skyldige part? Jeg kan jo heller ikke klandre min nabo til højre hvis jeg er sur over at naboen til venstre spiller for høj musik, selv om det af forskellige årsager kunne være nemmere. Det er lidt for nemt at bortforklare det med at ‘livet ikke er retfærdigt’. Det er det ikke, men det betyder jo ikke at man så selv skal gøre det endnu mere uretfærdigt.
    At bruge øgenavne er sjældent på sin plads. Heldigvis kunne de demonstrerende aldrig forfalde til den slags. For eksempel ville ingen vel være både ubehøvlet og fantasiløs nok til at kalde Fogh for Fjogh, vel?
    Politikerne har enormt svært ved at trænge igennem med budskabet og det er ikke noget nyt. Under Nyrup blev der konstant skældt ud over stigende skatter, selv om skatten ikke steg og under Fogh altså over besparelser, selv om der ikke er nogen. Det er politikernes lod. Men det er vores lod, os der skal stemme, at sørge for at lytte og læse og høre efter og bruge tid og kræfter på at blive kvalificerede til at stemme; ellers lader vi os trække rundt ved næsen af useriøse foreninger som BUPL, som rask væk kan tænke at de sq kan sige hvad som helst og bilde os hvad som helst ind, for folk er for dumme, dovne og for ligeglade til at de kan regne ud hvordan tingene i virkeligheden er. Og ingen nogen udlægger min tekst sådan at det er min holdning, så lad mig slå fast – jeg mener BUPL opfører sig som det er deres holdning. Men det er afgjort ikke min.
    Arrogant eller ej; hvad der tæller må i sidste ende være kendsgerningerne. Jeg vil ikke have politisk ledelse ud fra hvem der er flinkest og ser rarest ud på en skærm, men ud fra hvem der er dygtigst og bedst til at varetage landets interesser og fremtid.

  24. Julie skriver:

    Ja, det er jo det jeg også vil 🙂 Og dér bliver vi nok bare ikke enige.

  25. Kratluskeren skriver:

    Om hvem der er den bedste statsminister? Nej, sikkert ikke. Men min verden styrter nu ikke i grus hvis det bliver Thorning. Hun skal nok gøre det fint; det synes jeg også Nyrup gjorde.

  26. Kratluskeren skriver:

    Alle er ikke enige i at det er en forfejlet politik, men da jeg i en anden blog prøvede at give udtryk for min holdning, blev jeg for første gang i mit liv beskyldt for at være trold. Med knap 10.000 indlæg på et større debatsite uden beskyldninger i den retning tog det tre eller fire indlæg i en blog før den betegnelse var hjemme.
    Vil I høre noget fra en fortaler for regeringens politik, eller er jeg blot en trold hvis jeg udtaler mig? Gider ikke have skældsord smidt i hovedet her, også.

  27. Julie skriver:

    Nu har jeg faktisk kun oplevet at der blev smidt med skældsord her på min blog een enkelt gang og det var fra de der skøre celine dion fans, så den del synes jeg ikke du skal frygte. Men jeg tror ikke, du finder mange som vil være enige med dig omkring regeringens politik, så hvis det er det du gerne vil opnå, så kan du næsten ligeså godt spare på kræfterne. Tror ikke du får overbevist nogen her alligevel. Hvis det bare er fordi du gerne vil oplyse om noget, du synes er overset, så er du hjertelig velkommen. Men igen, regn ikke med at folk lader sig omvende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.