Øv vs. 2

Så har vi sendt Klara på koloni. For helvede altså. Jeg har mega ondt i maven og har haft diarre af nervøsitet hele morgnen, men nu er hun kørt. Agnes tudede som en sindssyg – det havde vi andre også lyst til.
Jeg er sikker på, at sådan nogle kolonier er roden til alt ondt. Børn der drukner i hestehuller. Børn der driver til havs på oppustelige genstande. Pædofile. Mobning. Massemordere…
Behøver jeg sige, at jeg aldrig selv var den store fan af lejrskoler? Græd mig i søvn hver eneste nat og følte mig udenfor resten af tiden.
Men sådan bliver det selvfølgelig ikke for Klara… Hun er ikke mig. Hun er social og sej og udadvendt. Og fuld af leg. Og MIN! Og hun skal komme hjem NU!!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Øv vs. 2

 1. Mette skriver:

  Rolig nu! Vi er på koloni nu og er dem, der passer ungerne. Vi er ikke massemordere, men sender lige som straks brune og velnærede børn hjem med en masse sjove oplevelser dansende på nethinden. Ungerne stornyder at være på koloni, og det er jeg da helt sikker på, at Klara også gør 🙂

 2. Dorthe Kiltang skriver:

  Jeg genkender følelsen fra sidste år, hvor jeg lod Katrine tage på koloni første gang – jeg var ved at gå til af savn og længsel og bekymring og skræk for at hun skulle blive ked af det, og at jeg så ikke var der til at genkende alle tegn og tage mig af hende. JEG hadede også lejrskole som barn – gør det egentligt endnu. Kæmpe hjemve og usikkerhed og alt muligt andet usundt, og jeg var overbevist om, at Katrine – som ligner mig så meget – ville have det på samme måde. 8 dage uden kontakt til mor – jeg havde skadet hende for livet. Hun kendte hverken børn eller voksne – hun ville udvikle kronisk forladthedsfølelse.

  Og så kom ungen hjem, fuld af oplevelser og en selvtillid jeg ikke havde set før, og i 12 mdr. efter glædede hun sig til hun skulle afsted igen. Flere gange om ugen talte hun om, hvor fantastisk det ville blive, og da brevet kom om at hun havde fået plads igen, var det lige før hun græd af glæde.

  Jeg håber det går på samme måde for Klara 🙂

 3. carina skriver:

  Nyd det nu; nyd at du kan give Agnes alt den opmærksomhed hun fortjener, jeg er sikker på at hun også vil nyde ikke at skulle kæmpe med søsteren om det.
  Pludselig er ugen gået og du skal hente hende igen

  • julesrules skriver:

   Haha – tager du pis på mig? 😀 Agnes er tre et halvt – hun er den eneste i hele den her husholdning der får opmærksomhed… vi burde sende hende på koloni, faktisk, og få lidt fred… 🙂
   Aj, du har ret – det er lidt hyggeligt når man kan koncentrere sig om den ene.

 4. Konen skriver:

  Hader også lejrskole. Evigt. Men jeg var heller ikke et sejt barn som Klara er.

  Og det er da godt dig og Kristoffer ikke er typerne der skal skilles (men kunne I ikke snart være typerne der skulle giftes, hva?) for han ville da ikke have en chance mod dig i en forældremyndighedssag! 😉

  • julesrules skriver:

   Haha, åhh, don´t even get me startet on det her emne… men der ud over, så tænker jeg visse dage, at han må FÅ dem, hvis bare han vil tage dem og skride NU. Det er heldigvis sjældent. Men jeg tror nu godt han kunne vinde sådan en sag. Han er meget mere tålmodig end mig. Og gider lege mere. Og rydder mere op på deres værelse.

 5. Camp Chaos skriver:

  Jeg tror lige, jeg har set lyset. Findes der virkelig lejrskoler i DK? Spill the beans, hvor gamle skal de være, før man kan sende dem afsted? Efter tre uger som maitre d’ 24-7 for tre små damer lyder ordene “koloni” og lejrskole som sød musik ;o) /Rikke (lejrleder i Camp Chaos)

  • julesrules skriver:

   Åbenbart er det ikke sparet væk i alle bh’er, har jeg hørt. Og så får man ellers tilbuddet når de starter i skole, her i kbh’s kommune. 500 for en uge.

 6. AB skriver:

  Uh, jeg var også lejrskolefobisk. Mest fordi jeg snorkede og derved holdte de andre vågne om natten og blev skældt ud for det om morgenen. Så jeg sov nærmest ikke, når vi var afsted. Det var SÅ pinligt! Hvilket betød at jeg var ved at omkomme af træthed efter to dage. Og så alt det der med at være social H.E.L.E. tiden. Det blve bare så belastende. Og hvem sidder nu her og bjæffer bittert over at man har sparet lejrskolerne væk på alle skolerne i vores kommune, så Isac ikke kommer til at opleve den succes det kan være at overleve en sådan? Moi! Dobbeltmoralske kvindemenneske. Han snorker fx også. Men er drenge ikke mere accepterende over for den slags afvigende adfærd?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.