Åhhhh

Sidder på arbejde og tænker så meget på det her

mmmmmmmm

Og det selv om jeg lige HAR spist min madpakke. Åh, jeg tror jeg besvimer. Det er så længe siden sidst.

Men nej, jeg sidder her. Og eneste action er Årets Første Låner Der Har Efterspurgt Julebøgerne. Yessir. Julebøgerne. Nej, de er ikke kommet op fra kælderen endnu. Jeg synes, folk er tidligere og tidligere ude hver år. Det ender vel med, det slet ikke kan betale sig at stille julebøgerne på magasin længere?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

20 Responses to Åhhhh

  1. Sanne skriver:

    Cafeen ved stationen reklamerer med at de nu har det du savner på menuen, det var vist kun en dag eller to om ugen – mon ikke du kan se det på boyd.nu?

  2. kriss skriver:

    http://www.hatoba.dk/ skulle være et godt sted til den slags juleløse fornøjelser, og guderne skal vide at det lige netop er den slags fornøjelser vi vil ha!!! – hvis du ikke når forbi og tester, så får du bare en rapport når jeg har indløst mit gavekort!:)

  3. maria skriver:

    Super lækkert sushi-billede 🙂
    Julebøger – åh – hvor herre bevares!

  4. tine skriver:

    Tør næsten ikke indrømme det…meeenn okay! Har aldrig smagt sushi.
    Måske er det fordi jeg bor 60 km fra Kbh…I don´t know.
    Mht jul, så er jeg en af dem der gruer lidt for julen. For jeg har aftenvagt 22 dec tom 26 dec. Håber virkelig at få fri juleaften. Kan næsten ikke bære ikke at være hjemme hos mine 3 dejlige unger
    :-/

  5. Julie skriver:

    Hatoba – been there, done that, Kriss. Det var jo nærmest mit stamsted. Kokken genkendte mig og sagde; nårh, er du kommet tilbage efter mere sukker?? Efter det begyndte jeg så at handle andre steder. Men godt fornøjelse – de laver SUPER sushi, og der er drøn god udsigt over havnen.

  6. Kirsten skriver:

    Sushi er stærkt opreklameret Tine. Selvom de siger rejerne har været i kogende vand, så er de stadig rå inden i. Alt i alt er det faktisk slet ikkke rart at få suchi i munden, med mindre det er snydesuchi.
    Og så så jeg også, at der nu er juleting i reklamerne. Altså helt ærligt…

  7. Marie skriver:

    Jeg bor i København. Jeg bor faktisk 1 minut fra Hatoba. Jeg har ingen undskyldninger, andet end jeg er bange for sushi-konsistensen. Og hvad skal man også bestille? Hvad er bedst? Hvorfor smager det godt? Hvad smager det af? Hav? Hvorfor elsker alle det? Hvorfor tør jeg ikke spise det? Hvad er der i vejen med mig? Hjælp.

  8. Julie skriver:

    I skal ikke lytte til Kirsten!!! Hun er bare en bitter nordjyde, som er nødt til at nedgøre sushi, fordi hun ved hun ikke kan få det! Marie – du skal bede om en af de bokse med 14 stk til 99 kr. De står ikke på menukortet, og fås kun som takeaway. De er gode til begyndere. Helt harmløse. Intet at være bange for. Bare lidt ris, lidt fisk og lidt grønt. Bagefter føler du dig ren og hellig!

  9. kriss skriver:

    Man burde starte en støttegruppe for folk der ikke har smagt/er bange for sushi.
    “Hej jeg hedder xxx, og jeg er bange for sushi” – eller også skal vi andre bare tænke “fint!, så er der så meget mere til os”

  10. Smilla skriver:

    Julie, jeg er også fuldstændig syg med det, og kan virkelig også få sådan en hel syg trang efter det. Det smager SKØNT, og hele kulturen omkring det er top nice. Nå, men jeg har lige bestilt ingredienser til selv at fremstille det (for jeg bor på landet, og det sidste jeg fik var min mand, der havde overrasket mig med en boks fra Metro(?!?). Det var selvfølgelig sødt af ham, men det smagte knapt så lex). Nu mangler jeg bare fisken, alt det andet er jeg i besiddelse af. Går dagligt og spiser af ingefæren…mums!
    Har du prøvet at lave det selv?!? Er lidt spændt på, om det bliver godt. Det skal prøves i weekenden…
    Og ja, Hatoba er super lækkert.

  11. anne skriver:

    jeg vil her advare nybegynderne om at hvis ikke man bryder sig om fisk bryder man sig heller ikke om sushi..ikke engang det uden fisk i eftersom tangen også har et touch af fisk..
    og nu til noget andet: hvad ville i andre iøvrigt give en nybagt mor hvis ikke det måtte være en eller anden babyting?

  12. Kirsten skriver:

    altså, jeg har ellers hørt, at Sanshin på frederiksberg skulle være ret god. – Og det er det eneste, jeg har prøvet. Og fik 50 stk. blandet, og der var mange forskellige, og de var stort set lige ulækre. Om jeg så boede i Kbh skulle intet få mig til at gå med på jeres selvbedrag. Man behøver altså ikke miste sit sande jeg og dømmekraft for en fælles mani. Det er faktisk farligt. Den slags har vi set alt for meget gennem tiderne. I virkeligheden er der ingen, der kan lide rå fisk.
    ..Og selvføgelig kan vi få det i Jylland. I hvert fald i Føtex 🙂

  13. Julie skriver:

    Aaarrgg; Kirsten! FØTEX – det er jo et affaldsprodukt. Nå, men hvis man vil lave det selv, så har jeg fundet en glimrende anvisning på dette link http://www.lav-det-selv.dk/forum/showthread.php?t=43904
    Anne – til mødre, der ikke skal have babyting: gavekort på massage, hvor du passer bebs imens. Gavekort til biffen, hvor du passer bebs imens. Noget lækkert til hende, creme, tøj, andre produkter – noget som kun hun får glæde af. Alle andre fokuserer på bebs, så det er en god ide, at du fokuserer på hende. Du kunne også tilbyde at passe bebs et par timer, så hun kunne shoppe i fred, eller hvad hun nu ellers elsker at lave. Da klara var lille, ville jeg slå ihjel for at få 3 timer alene med en god bog!

  14. tine skriver:

    Sikke en debat 🙂
    Jeg må besøge min kusine på Amager…så kan hun vel introducere mig til sushi?
    Det skal vel prøves?

  15. carina skriver:

    Ja ok dyppe den rå fisk klistrede ris mv i soja med det grønne stads i (med pindene var det næsten samme resultat som at hælde det over)
    Arj jeg fik efter signende (og prisen) fra et godt sted i byen af nogle studiekammerater til noget fællesspisning (aldrig har det været så dyrt aldrig har jeg været så sulten)
    Men det var første sidste og eneste gang. Jeg er også sikker på der er noget kollektivt selvbedrag over det her sushi noget

  16. Carina skriver:

    Klistrede ris, tang og rå fisk???
    Så hælde man soja over hvori der har ligget noget stærkt grænt stads???
    Jeg syntes det er mere end stærkt opreklameret.
    Men jeg har så også kun fået den een gang. Det var nok til mig

  17. Julie skriver:

    Man skal jo ikke HÆLDE soja over, Carina… Det var nok dér, det gik galt for dig 🙂

  18. Sara skriver:

    Sushidesign på Nordre Frihavnsgade.. INTET slår deres californiarolls!
    Og til jer, der ikke har prøvet sushi; begynd med rullerne.. maki med fx spicy tun eller californiarolls med krebsehaler, lidt flødeost og avocado.. Men pas på, I vil i fremtiden benytte jer af ethvert beskidt kneb for at få sushi.. Og ydermere er det dyrt..
    Sara

  19. Julie skriver:

    Den eneste der bedrager sig selv, er den der ikke vil give noget nyt en ordentlig chance. Ordentlig er kodeordet her 🙂 JA Tine, amager har mange sushi steder. Den bedste er den lille på øresundsvej. Den billigste er letz sushi på chr.havn.

  20. Heidi skriver:

    Jeg vil lige kommentere indlæg nr. 14.
    Citat:
    “jeg vil her advare nybegynderne om at hvis ikke man bryder sig om fisk bryder man sig heller ikke om sushi..ikke engang det uden fisk i eftersom tangen også har et touch af fisk..”
    Dette er absolut ikke nødvendigvis rigtigt!!
    Jeg er hverken til torsk, rødspætte og så videre.
    Jeg kan ikke lide de fleste fisk, men ELSKER sushi!!
    Så selvom man ikke er til fisk kan man sagtens kaste sig ud i at prøve sushi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.