Twillight zone

Okay, nu når galskaben nye højder. Kommer stille og roligt kørende på vej til arbejde. Passerer vejarbejde, og ser i forbifarten en af arbejderne i orange vest. Det er Ib Michael! Igen tvivl, what so ever!!! Ib Michael laver vejarbejde!!!! Og jeg troede sq sådan set han tjente ok på alle de der sære bøger han skriver??

Længere ude på min tur, kommer jeg trillende gennem Gribskov og passerer en meget gammel sølvgrå vw polo – den der gamle firkantede model, ikk? Og hvem sidder bag rattet? Jamen det var sq da Dalai Lama! Helt 100, mand, det VAR ham! Man kan umuligt ligne nogen så meget uden rent faktisk at VÆRE dem. Dalai Lama, i vw polo, i Gribskov. Hvad sker der for verden?

Meget surrealistisk tur på arbejde. Og SÅ træt var jeg da heller ikke. Det er da meget normalt, at man tænker, aii, nu lukker jeg lige øjnene bare en lille bitte smule, mens man kører forsvarligt lige ud, ikk?

Var ellers noget anspændt på den køretur. I går da jeg skulle hjem fra arbejde, tabte min bil nemmelig en dims. Hmm, en dims, spørger I nu jer selv, og mig, en dims?? Er det meningen? SKAL ens bil tabe dimser hist og her? En form for naturligt hamskifte in progress? Det er sådan en slags cylinderformet, halvskål, med huller i metallet – ligesom måske for at lukke noget varme ud? Jeg tror, den har siddet som beskyttelse for en eller anden, anden del af bilen. Neden under, sådan ca. midt for. Den sad kun fast i det ene hjørne, da jeg skulle hjem igår, og efter nogle km faldt den helt af, og så stoppede jeg og steg ud og løb tilbage og hentede den. Ser ud som om den er rustet af?

Der er intet der blinker, eller lyser, drypper, ryger, lugter eller larmer. Så jeg antager at dimsen ikke er livsnødvendig på den hardcore måde, men at vi da nok lige skal have fat i en mekaniker. Er der nogen til stede? Eller kender nogen en pålidelig en i Vanløse? Jeg GIDER simpelthen ikke handle med en eller anden idiot, som prøver at snyde mig, eller taler ned til mig, eller ikke leverer en ordentlig service og et grundigt stykke arbejde. Men ellers har jeg ingen fordomme om mekanikere, ingen overhovedet.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Twillight zone

 1. ully skriver:

  Pas på med de dimser, husk hvad der skete med rumfærgen discovery (vi ved jo alle at du kører med lysets hastighed).

 2. Trine skriver:

  Hvis jeg ellers tror hvad det er så er det helt ufarligt! Jeg tror det er varmeskjoldet fra din udstødning der er faldet af! Du kan sagtens køre uden det uden at der sker noget…

 3. Julie skriver:

  Tror du har ret, Trine. Det ligner i hvert fald et slags varmeskjold.

 4. Julie skriver:

  Jo tak, Karsten, jeg har skam tænkt meget over det. Og ringet til bilens mekaniker og spurgt, og han mente, at det ordner vi bare næste gang han ser den.

 5. Karsten skriver:

  Hvis det ER varmeskjoldet, vil jeg godt lige henlede opmærksomheden på en venlig men bestemt måde tilbage til Ully’s kommentar lidt længere oppe.
  Jeg mener, spørg bare gutterne i kontrolpitten til Discovery hvad der sker, når man taber varmeskjoldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.