Årets første sne

Ihh hvor er den pæn!

Det er den jo altid. Ingen er trætte af den endnu, ingen har sjokket den til sjap endnu og ingen har fået den ned ad nakken … endnu.

Agnes vågnede halv 7, men så lå vi og fes den af under dynen med noget legetøj og lidt brystmælk indtil Klara stod op lidt over 8. Og så gik de to andre ud og skovlede fortov – forbandede hjørnegrund!! Og Agnes og jeg bagte boller og pressede appelsiner til juice. Der blev trukket lidt børn på lidt kælk, der blev sat en vask over, stoffer er kørt ned for at handle nogen ting, og Agnes er kommet ud i sin vogn og sover på 2. time nu. Klara blev sat af hos Oscar E, som vi mødte på kælketuren, så der leger hun et par timer.

Alt i alt en virkelig fredfyldt, hyggelig sne-lørdag-morgen. Hvor model Familieliv virker som det helt rigtige valg.

Senere kommer stoffers forældre til lidt kaffe. Og jeg skal begynde at pakke lidt kufferter. Det skal vel gøres. Det er 19-20 grader i skyggen dernede i de varme lande, så man kan vel godt barbere ben og forvente at gå i klipklapper hele ugen, ikke?

I morgen kommer mine forældre, jeg skal have pakket det sidste, underboen skal have nøglen til postkassen og så kan I andre hygge jer så godt i nu kan med sneen, mens jeg får mig lidt af det her

futteø 

ahh 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Årets første sne

 1. stine skriver:

  Må med skam melde, at jeg meget hellere vil se billeder af sneen……….. – her i byen er der faldet nul og en prut.
  Men god tur til syden alligevel:o)

 2. katja skriver:

  God tur til de stærke vindes ø. Nyd det nu. Så nyder vi andre vinteren så længe den varer.

 3. Anne skriver:

  Vi har heller ikke fået noget. Vi har bare haft høj, blå himmel og strålende sol hele dagen. Vi er SÅ skuffede.
  … Rigtig god tur til varmen. Åh, hvor jeg gad det var mig!

 4. Jennie skriver:

  Ej – lyder røvmeget som min egen lørdag! Bortset fra at Mik havde weekendvagt. Kælk, hjemmebag og tøjvask, yessir! Right up my alley.

 5. Anne Christine skriver:

  Drengeversionen lyder således: To styks drønede ud efter morgenmad, men kom ind med 1 minuts mellemrum for at høre hvornår undertegnede havde spist færdig. Vi drønede rundt, kastede med sne og kørte ned ad bakker til de blev grønne, blev MEGET uvenner og råbte højt af hinanden inden vi løb hjem igen og satte manden i mit liv til at skaffe pitabrød med shawarma til frokost. Paul faldt i søvn bagefter! Han er stadig lidt lille, nyd det nu Julie mens de er små!
  Nyd din ferie og husk solcremen. Ja, det betaler sig at hårfjerne inden man tager afsted!
  Novemberknus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.