Bedre end i går

Nå. Men ting har løst sig. Jeg nåede at få ondt helt ud i hårrødderne og tage en halv af min kollegas gigtpiller, bare for ikke at kunne mærke noget. Så fik jeg den mail vi havde håbet på og nu skal det nok ordne sig. Uden at jeg behøver lede efter en øde ø. Verden, ikke? Tss! Der er altid noget med den.

Og så har jeg lovet at skrive, at vi har testet en ny kaffesmag på den rumskibskaffemaskine fra Dolce Gusto, som vi fik til test sidste jul. Vi drikker stadig ikke kaffe… Men det er jo heldigvis højtid for gæstebud, og folk har taget taknemmeligt og positivt imod den nye smagsvariant. Det drejer sig om “…smagen ZOÉGAS Dark Temptation som er udviklet i samarbejde med mørkristningseksperten ZOÉGAS. (Og det SKAL skrives med stort!) Kaffebønnernes høje kvalitet, samt den omhyggelige mørkristning, giver ZOÉGAS Dark Temptation en blød og krydret smag rig på fylde og med skønne strejf af anis og hasselnød.”
Meget julepassende, siger testgæsterne, som rigtig godt kunne lide den og på en skala fra et til ti, vil de sandsynligvis købe den, næste gang de selv skal have kapsler med til vores maskine.

“ZOÉGAS Dark Temptation er det perfekte valg for den som ønsker at drikke sin kaffe med mælk (og det er stadig moderne!) uden at gå på kompromis med den gode kaffesmag. Mørkristning kræver kaffebønner af højeste kvalitet og fremhæver smagsdetaljer, som man ellers ikke ville bemærke. Resultatet er en afbalanceret kaffe med intens kaffekarakter: perfekt til den kræsne kaffeforbruger.”

Mine testgæster er enige. De beskriver sig selv som enddog meget kræsne! Virkelig fine. Og med lange, kloge uddannelser. De redder også liv. En af dem arbejder for CSI! Og de kunne lide den kaffe.

Ja.
Og nu skal jeg se Vampire Diaries. Er langt inde i 2. sæson via netflix og tænker på det hele dagen. Verden skal bare overståes, så jeg kan komme hjem og tænde for Damon.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Bedre end i går

 1. Husmoder skriver:

  Jeg kender også en som næsten arbejder i CSI!

 2. Irene skriver:

  Sikke en fantastisk reklame! Julie, du er altid en fornøjelse at læse med hos. Jeg er glad for at høre, at der er lidt bedre i din verden i dag.

 3. Cecilie skriver:

  Er glad for at høre, at noget har løst sig

 4. Monica skriver:

  Lige mine ord, når jeg ser Vampire Diaries er det også Damon jeg tænder for 🙂
  Og godt at høre, det går bedre i dag…

 5. Frederikke skriver:

  Vi drikker også kun ZOEGAS-kaffe. Dog i stempelkande og tager derfor glad til Sverige et par gange om året for at købe kaffe med hjem.

  Jeg bryder mig ikke om ret meget andet kaffe og synes ikke at hverken StarBukcs eller Baresso overhovedet kommer op i sammen højde som ZOEGAS.

  Og den her kommentar er altså ikke sponsoreret, selvom det virker sådan 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.