Bogønsker

Jeg ønsker mig normalt alt andet end bøger. Alt andet. For jeg har såååå mange bøger, og jeg køber hele tiden flere. Især når jeg siger til mig selv, at nu må jeg ikke købe flere, eller nu hedder det altså en ind og en ud. Så bliver jeg stædig og sådan helt “jeg skal i hvert fald ikke bestemme over mig” agtig, og køber dobbelt så mange. Så kan jeg lære det.

Og man kan overhovedet heller ikke få for mange bøger. Det er slet ikke en ting.

Så i år vil jeg kun ønske mig bøger jeg virkelig mangler, til min samling, på min fødselsdag. Som er lige om lidt. Mor. Jeg kigger på dig. Hvem ellers er der snart tilbage der overhovedet køber gaver til mig??!?

 1. Jeg mangler de to seneste i Lindhardt og Ringhofs fine nye genudgivelser af Jane Austen klassikere. Mansfield Park og Emma. De andre har jeg.
 2. Jeg mangler nr. 2 i Malene Sølvstens fantasyserie, Ravnenes hvisken. Jeg har nr. 1 og nr. 3. Nej, jeg aner ikke hvad der er gået galt der, men jeg besluttede at vente med at læse dem til alle var udkommet, og det er de nu. Men jeg mangler nr. 2.
 3. Jeg vil rigtig gerne have den nye af Katrine Marie Guldager, Et rigtigt liv. (okay, glem den, jeg har nu fået den af en veninde)
 4. jeg ønsker mig en engelsk billedbog, der hedder Migrations. Der er flere forfattere, og bl.a. et bidrag fra min yndlings Shaun Tan.
 5. Kristen Roupenian´s Kattemenneske.
 6. Ali Smith´s to første i den serie hun har gang i, Efterår, og Vinter.
 7. Sally Rooney, Normale mennesker.

Det var bare det, tak.

Dette indlæg blev udgivet i Fagligt, Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Bogønsker

 1. Kattemenneske nød jeg virkelig! Den håber jeg du får 🙂

  • thejulesrules skriver:

   Det håber jeg også! Jeg kan huske hypen da den ene novelle kom på engelsk og jeg var bange for, om den så var lidt overvurderet måske. Men jeg hører kun godt om den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.