Breaking Dawn – den RIGTIGE anmeldelse!

Nå, men jeg siger bare, at Breaking Dawn part 1 er FANTASTISK underholdning! Den er sjov, den er dramatisk, den er spændende og der er nogle pragtfulde filmkys. Jeg vil se den igen (og det skal jeg også, på mandag…).

Gallapremieren var fin fin, med gratis popcorn og sodavand og nogle (ret tamme) goodiebags. Og ham den lille varulve fyr Booboo svarede på spørgsmål og gav autografer. Og så alt det obligatoriske skrigeri, som simpelthen er alle pengene værd. Det er SÅ meget sjovere, at se en film, når man må skrige hver gang der kommer en mand ind. WWIIIIII Team Charlie!

Ja. Så jeg ville vende det døve øre til alle de der haterz, og til de gamle mænd der af uransaglige årsager bliver sat til at anmelde den slags her, som er fuldstændig uden for deres begrebsunivers. De har ikke læst bøgerne, de har ikke forstået noget som helst, og de VIL åbenbart kede sig i livet. Dem om det. Jeg vil more mig. Jeg vil underholdes. Og det blev jeg. Rigtig godt og grundigt. Tror faktisk nogen af os tissede lidt i bukserne af grin… man er jo ikke 14 længere, selv om man ser de samme film…

(Okay, dr´s anmelder har ret i de to kiksede scener han nævner. De VAR kiksede. Men så lo man da bare. Det blev da ikke mindre underholdende af den grund?)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

15 Responses to Breaking Dawn – den RIGTIGE anmeldelse!

 1. hende skriver:

  Skal også se den på mandag. GLÆDER MIG.

 2. Sandra skriver:

  Glæder mig vildt til at se den:-)

 3. Glæder mig så meget! Jeg kan slet ikke vente og er vildt misundelig på at du har været til galla! HVis det var mig, ville jeg have syet en kjole af noget twilight-sengetøj, hvor smukt kunne det ikke være 🙂

 4. Sara (fra ND) skriver:

  Har lige set den her til aften. SUPER film – og jeg er ikke engang så dedicated som du er Julie.

  Glææææder mig til del 2 – men bliver nok nødt til at overgive mig til bøgerne for kan ikke vente.

 5. ulla skriver:

  Jeg stoler på dig og ikke de sure gamle mænd:-D

 6. Rebecca skriver:

  Kunne ikke være mere enig – sidste år med Eclipse skrev jeg også ind til nogle af aviserne og spurgte, hvorfor de satte gamle mænd til at anmelde den. 😉

  Dejligt at se, at jeg ikke er den eneste, der er Team Charlie!

  • julesrules skriver:

   Ja, det er jo helt skørt med de anmeldere. Man sætter jo heller ikke mig til at anmelde f.eks. Hansi Hinterseer!?!
   Charlie er den sødeste og har den bedste humor!

   • Marie skriver:

    Var underholdt fra ende til anden og er stadig på team Edvard. Savnede dog replikker som: why am I covered in featherts. There is an awful lot of headboard left og hvorfor nu al den faden op i loftet når det endelig blev lidt hedt. Stemmer for en twimom klipning af filmen som supplement til PG13 udgaven.

 7. Sequence skriver:

  Jeg tror, at jeg må igang med at læse twilight bøgerne…

  Har ellers ikke set mig selv, som en del af “målgruppen”, men nu er nysgerrigheden alligevel vakt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.