Breaking Dawn – den RIGTIGE anmeldelse!

Nå, men jeg siger bare, at Breaking Dawn part 1 er FANTASTISK underholdning! Den er sjov, den er dramatisk, den er spændende og der er nogle pragtfulde filmkys. Jeg vil se den igen (og det skal jeg også, på mandag…).

Gallapremieren var fin fin, med gratis popcorn og sodavand og nogle (ret tamme) goodiebags. Og ham den lille varulve fyr Booboo svarede på spørgsmål og gav autografer. Og så alt det obligatoriske skrigeri, som simpelthen er alle pengene værd. Det er SÅ meget sjovere, at se en film, når man må skrige hver gang der kommer en mand ind. WWIIIIII Team Charlie!

Ja. Så jeg ville vende det døve øre til alle de der haterz, og til de gamle mænd der af uransaglige årsager bliver sat til at anmelde den slags her, som er fuldstændig uden for deres begrebsunivers. De har ikke læst bøgerne, de har ikke forstået noget som helst, og de VIL åbenbart kede sig i livet. Dem om det. Jeg vil more mig. Jeg vil underholdes. Og det blev jeg. Rigtig godt og grundigt. Tror faktisk nogen af os tissede lidt i bukserne af grin… man er jo ikke 14 længere, selv om man ser de samme film…

(Okay, dr´s anmelder har ret i de to kiksede scener han nævner. De VAR kiksede. Men så lo man da bare. Det blev da ikke mindre underholdende af den grund?)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Breaking Dawn – den RIGTIGE anmeldelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.