Brokblog

Nogen gange skal man jo brokke sig, og i dag er det min tur. No more missus nice girl eller noget.

Trafik. Alle elsker at hade det. Men jeg siger, giv mig til enhver tid de dræbende lange køer ind over Rådhuspladsen. Lad mig til enhver tid holde 30 min. i kø, pga vejarbejde, og på den måde bruge tre gange så lang tid på turen fra amagerbrogade til bispebuen.

Hellere det. Hellere 17 min. kø fra jyllingevej til Hillerødmotorvejs afkørslen på ring 3, end det jeg oplevede i dag. Og det er ikke første gang heller. Det sker næsten hver eneste dag, når jeg kører her op, helt ud på landet. Faktisk kan man ikke komme længere væk fra København, uden ligefrem at begynde at krydse broer osv.

Traktorer. Landbrugsmaskiner. Kan det virkelig passe, at de ikke kan køre hurtigere end 35 km. i timen?? Det kan det da ikke, vel? Har de måske ikke nogle meget store og voldsomme motorer i sig? Og hvis de ikke kan køre mere end det, er det så overhovedet tilladt at de befinder sig på en vejstrækning hvor skiltene siger at man skal køre 80? Og nej, de skilte er ikke en henstilling - de er et PÅBUD! Og hvorfor, hvorfor egentlig, tager de den ikke bare ind over markerne og lader os andre være i fred? Kan de måske ikke køre off-road med de dæk? Det tror jeg nok de kan!

Jeg kørte hvad der føltes som 7 onde år bag sådan en fidus i dag. Og man kunne ikke overhale, for han havde sådan en harve-agtigt stikkende findelihut tingest bag på, som fyldte dobbelt så meget som ham selv. Og der er alligevel også hele tiden fuldt optrukket midterlinie, fordi hele vejstrækningen består af bakker og sving og køer og IDYL up my ass, mand! Så meget idyl man kunne blive kvalt! Kørte de der 35 km i timen, og det var langsomt nok til, at jeg kunne nå at få øjenkontakt med hver eneste skide ko på hele strækningen. Og de lå bare der, i solen, på deres brede røve, og tyggede bare drøv og så på mig, som om det var MIG der var åndssvag. "Hva så, bybo," tænkte de, " – har du fået nok, eller hva?" Fik lyst til at banke lidt spænding ind i panden på dem, med en meget spids stilethæl. Fik lyst til SELV at køre off-road, og jagte kørerne rundt i deres provokerende græsgrønne indhegning, med min lille røde djævletoyota.

Jeg har fået nok. Slagt og asfalter! Mit nye motto.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Brokblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.