Business as usual

Ja, hvad sagde jeg? Så er det helt overstået igen og jeg er super aktiv. Har på de sidste 3 timer fået ordnet alle hængepartier fra de sidste par dages muggeri.

Har købt ind for 400 kr. i Fakta.

Har ringet til a-kassen og fundet ud af, at jeg kun har forbrugt 41 ud af de 52 uger med supplerende dagpenge. Jeg fatter simpelthen ikke det system, men det er noget med at det rykker sig hele tiden, og det er 52 uger ud af de sidste 75 eller sådan noget. Og når jeg nu har været på kursus i 13 uger, så gælder det som aktivering, og så forbruger jeg ikke af min dagpengeret og yada yada yada – summa sumarum – jeg kan beholde mit deltidsjob indtil i hvert fald d. 5.2.06. og det er en md. mere end jeg havde regnet med. Og når jeg nu skal til møde med min anden aktør her d. 12.12. så kan jeg bede hende om, at vi finder noget mere kursus til mig, der tæller som aktivering, og på den måde vil jeg kunne skyde min dagpengeret endnu længere og beholde mit deltidsjob og undgå at synke helt ned i arbejdsløsheds sumpen.

Som toppen af kransekagen har jeg haft telefonisk forbindelse med en ægte vvs'er, som lovede at komme i dag kl. 16. Er det muligt? Skal knap 2 mdr's skyllen efter med spand være omme? Jeg vil ikke forvente for meget, for jeg har haft håndværkere før, og de kører, om nogen, på mellemøst-tid. De siger de kommer i dag kl 16, men de mener i virkeligheden om en uge kl 14. Når jeg ikke er hjemme. Jeg har lovet Sanne, der formidlede kontakten, at forsøge mig med noget fotodokumentation, men jeg ved ikke rigtig hvad vvsmanden vil sige til det… Løft lige den rørtang i vejret, gider du? Og så smiiiiil!

Så mangler jeg bare at gøre hele hytten ren, hente Klara i vs og få vvs'manden ud igen, inden Marie og Søren kommer og spiser kl. 18. Mine damer og herrer – vi er tilbage på sporet!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Business as usual

 1. Suzy Q skriver:

  Juliet, oh Juliet.. wherefore art thou not online when I addeth thou to my list of contacts on MSN??
  😉 sku jeg kigge på det dér horo?
  Suzy

 2. Kriss skriver:

  KÆFT du er aktiv
  knus

 3. Karen skriver:

  Og så skal vi andre sidde her og få dårlig samvittighed over at vi ikke laver en skid?? hehe

 4. Suzy Q skriver:

  Jeg har kun næsegrus beundring til overs for den dér hæsblæsende livsstil 😉 for jeg er nede i sølet i disse dage..
  Suzy Q

 5. Julie skriver:

  Hov hov, alle søle-fæller. Har I en meget kort hukommelse?? Hvem var det, som lå og rallede hele weekenden og ikke var i bad i tre dage? Pointen er, at der er håb for os alle. Efter nedtur kommer optur osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.