Cravings

Åh, men så nogen gange, ikke? Så går man og sukker over noget man har set på internettet. Det kan være en dyr taske, men det behøver det sådan set ikke. Det kan også bare være noget dims, som egentlig ikke er særlig dyrt, men som man på den anden side heller ikke har brug for på det livsnødvendige niveau. Så man går og sukker. Og ghostshopper – putter ting i kurv og lukker browseren ned, inden man trykker køb. For man behøver det jo streng taget ikke, vel? Ikke på niveau med en undervognsbehandling til bilen, eller en elektriker til det der sære problem ude i opgangen, som man nu har ignoreret siden engang før jul…

Nå, men hvis jeg nu var helt ligeglad, eller hvis jeg har penge tilbage efter den der undervognsbehandling d. 31.1., så ville jeg købe det her dims. Som jeg har sukket efter længe og bare vil have, fordi det er pænt.

En kaninpompom, til at sy på min hue. Jeg har en grå strikket uldhue, som min mormors søster strikkede til sig selv, i tidernes morgen. Og som jeg arvede da hun døde. Den er så lækker og jeg bruger den stort set hver dag – når det er vinter. Den ville blive lidt mere hip med sådan en kvast i farve! Set hos Geertsen. Og de når sikkert at blive udsolgt, inden jeg tager mig sammen.

Noget andet jeg næsten har købt tusinde gange, er det her flotte dekorationspapir ovre fra minimega. Jeg elsker det simpelthen. Jeg ville rulle mig selv ind i det og tage det på på arbejde, hvis jeg troede, jeg kunne køre bil iført det!

Og så de her fuldstændig meningsløse luksusagtige stempler. Jamen, hvad skulle jeg stemple?? Mig selv i panden? Der står jo ikke idiot på nogen af dem… Men jeg synes bare de er så nuttede. Måske var de også noget for Nadia?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Cravings

  1. Pingback: Distraktioner « Mor for første gang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.