Dagen før dagen

Jeg er helt spændt.

Også fordi ham den anden er oppe til sin absolut sidste, og denne gang mener vi det, eksamen i dag. Han er færdig om… 13 minutter. Bare han består. Kan ikke overskue andet.

Har medbragt chokoladekage til arbejdspladsen i anledning af dagen i morgen, men kan ikke længere skrive helt ærligt om kagens oprindelse. Jeg mener, FØR denne artikel i Bibliotekspressen, som var i i går, kunne jeg GODT have skrevet noget sjovt noget om, hvordan jeg har en ovn der stadig/endnu/igen ikke virker og derfor var nødt til at købe kagen ved en bager. Og hvordan jeg kl. 7.04 i morges, stod og skar den til og bankede på den, for at få den til at se mere hjemmelavet ud. Men nu… nu kan jeg jo ikke afsløre den slags på bloggen længere. Nu er jeg nødt til at skrive, at jeg selv har bagt den – af tre omgange, for at få den ind i min lille bordovn. Pokkers også.

Opdatering – han fik 9, den gamle hjemmedreng!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Dagen før dagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.