Dagens sang

Kristoffer spiller den hele tiden og nu er jeg begyndt at gå og synge den. Den er med skønne skønne Ben Howard. Og jeg elsker den.

Ellers er jeg bare træt for tiden. Og uinspireret. Igen. Det hjalp ellers så meget med det der indlæg om kommentarer, hvor mange kommenterede og var venlige. Det inspirerede mig virkelig, og jeg kom i tanke om mange indlæg jeg ville skrive og ting jeg havde tænkt. Men nu har jeg glemt dem igen. Må læse det indlæg igen og tage noter denne gang.

Og på fredag er det 10 år siden jeg mødte Kristoffer. 10 år, Niller! Ti år. Det tror jeg ikke, ret mange havde set komme. Og så er jeg ikke engang hjemme, for jeg har taget feriedag og tager i sommerhus med Klara og den gamle mødre-rytmik gruppe. Men jeg havde tænkt mig at købe en gave til ham. En fin en, som han har snakket meget om, og ønsker sig. Men så sagde jeg til ham, hvad det var – fordi sådan er jeg – og så ville han alligevel ikke have det lige nu (det er en apple tv boks, ikke en tatovering eller en piercing sådan noget, jeg ved ikke hvad I perverse typer havde forestillet jer???). Nå, men han vil vente eller han er ikke sikker, eller jeg er faktisk ikke helt sikker på, hvad han mener. Hvem ved egentlig, hvad mænd mener? Nå, men det ender så nok med at jeg bare køber en gave til mig selv, som sædvanlig. JEG ved nemlig godt, hvad jeg ønsker mig. Og jeg synes, jeg har fortjent det.

 Desværre kan jeg ikke finde et større billede, men det er et armbånd fra Susanne Friis Bjørner, og I kan se det her og trykke jer frem til et større billede, hvis I gider.

10 år. Jeg tror, jeg bliver nødt til at genudgive nogle gamle indlæg i den anledning.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Dagens sang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.