dagens udfordring: opvaskemiddel


Hmm – i dag har potentiale til at blive ret kedelig. Den største udfordring i dag, er at Klara og jeg skal ud og købe noget opvaskemiddel, for vi er helt løbet tør, og køkkenet ligner en skyttegravskrig. Vi skal nok nå det – det skal bare lige times rigtigt. Hun er træt, men vil ikke sove mere lige nu og vil heller ikke spise – så det vil være selvmord at køre ud med barnevognen nu. Stoffer er i skole, som altid om tirsdagen, så vi må vente til prinsessen er klar til køreturen.

I aften skal vi ud til L og U og spise. Jeg glæder mig til at se, hvad de har gjort med den nye lejlighed. Og jeg glæder mig meget til at se, hvor stor L's mave er blevet. Hun må være 5-6 mdr. henne nu, så det er her omkring det begynder at gå stærkt med maven.
Jeg har købt en lille supermand t-shirt til dem, for de ved, de skal have en dreng.
Ellers er der intet spændende at skrive om i dag.
I morgen skal vi i mødregruppe igen. Næste weekend kommer stoffers forældre forbi og tager os med ud til hans kusine, som også har fået en lille Klara – en månede efter vi fik vores. Klara er et populært navn i den familie, fordi stoffers mormor hed det, og hun døde sidste påske. Hun glædede sig ellers meget til at blive dobbelt oldemor den her sommer, men hun var 90, så der er jo ikke noget at sige til det.

I går aftes gik Klara ellers fuldstændig amok. Man kunne godt se det komme, men lige meget hvad vi gjorde, så hjalp det ikke. Hun gad ikke spise, hun gad ikke sove, og omkring kl. 20 kunne hun så ikke andet end at skrige fuldstændig balstyrisk. Vi sang og dansede og hoppede og sprang, prøvede med et varmt bad, Norah Jones på cd'en, ligge ned og amme – intet var godt nok! Og til sidst var hun jo så overtræt og overstimuleret, at det hele kunne være ligemeget. Det er længe siden, hun var sådan sidst, og vi bliver sgu helt bange for hende! Hun skriger virkelig virkelig højt og skingert! Naboerne må jo tro vi mishandler hende, eller sådan noget… Men til sidst var hun så træt af alt skrigeriet, at hun endelig gad ligge ned og amme, og så sov hun også meget hurtigt!
Det sjove er, at når man så vågner kl. 7 så er det jo et helt andet barn der ligger der – en glad lille smilende pige, oplagt til narrestreger!
kh julie og klara

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.