Dansk nok

Nu er jeg jo oprindelig indvandret til kbh fra fyn, men i dag har jeg så bestået min danskhedsprøve. 39 rigtige ud af de 40 spørgsmål – det er da meget godt gået. Sådan er det med os bibliotekarer, vi vinder også altid i trivial persuit. Man samler nok noget op derude, mens man finder svar på andre menneskers spørgsmål.

Prøv selv testen vi f.eks. JP's forside http://www.jp.dk/
Ellers sidder vi og ser den der tema-tirsdag om WOW og andre online spil. Jeg overvejer lidt at blive prostitueret i Second Life, det kan da umuligt være særlig traumatiserende? Og hvis man kan tjene nogle normale penge på det?? Nu skal der jo betales bilforsikring i næste md, ikke, og vi har stadig ikke solgt den forbandede lejlighed. Njah. Ser ikke ud til at være vejen frem.
Men der er jo snak om, at de danske folkebiblioteker er i gang med at oprette "filialer" derinde. Man kan f.eks. finde Roskilde Library Hangout. En eller anden dag, bliver jeg vel nødt til at oprette en profil og finde ud af, hvad det er for noget. Som børnebibber er det også rart at vide, hvad det er de unge vil have. Jeg ser også altid troldspejlet, læser Gaffa, ser det der musikprogram på DR og den slags. 
Ellers synes jeg bare jeg er træt. Helt almindeligt vinterudmattet. Holder min fridag for mig selv i morgen og skal ingenting. Jo, hente en pakke på posthuset. Men jeg skal ikke bruge penge, jeg skal ikke passe mit barn og jeg skal ikke køre nogen steder hen. Jeg vil ligge i min seng så længe som muligt og læse mindst en bog.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Dansk nok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.