Den dårlige gæst slår til igen

Helt ærligt. Så tager man til et blogdametræf, som man har glædet sig til siden oktober. Uden overdrivelse. Og så drikker man asti, æder kage for alle pengene, og hygger sig så meget at der eksploderer små røde gnister inde i hjernen på en.

For derefter pludselig at udvikle en invaliderende migræne agtig tilstand, få kvalme og lysoverfølsomhed, og så snige sig væk og gå død på værtens (ellers udmærkede) sofa.

Og når jeg siger man, så mener jeg mig.

Men jeg holdt da alligevel ud som en af de sidste, og I skal ikke tro, at jeg ikke kunne høre noget derinde fra sofaen, så jeg synes selv, jeg fik det meste med.

Og til jer der var der, tak. Jeg bliver igen og igen overrasket og forbløffet over, hvor meget jeg får ud af den her blog. Ikke alene blev jeg i tidernes morgen udnævnt til Summer Beauty Ambassador, men jeg har også fået alle jer og alt det I giver. 

Jeg glæder mig allerede til næste gang, og vil gerne på forhånd love ikke at skovle sne på en hjørnegrund dagen før det næste møde. Så er der da en chance for, at jeg kan gennemføre det oprejst.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Den dårlige gæst slår til igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.