Den gode rengøringsfe

– er titlen på en mail jeg modtog.

Er al omtale god omtale?

For tiden virker det som om alle reklamefolk i Danmark har været på det samme kursus i viral markedsføring. Faktisk, så ved jeg de har – for jeg kender en, der var med.

På kurset hørte de bl.a. om, hvordan man kan få alle de naive kvindelige bloggere til at skrive om deres produkter, ved at skamrose deres blog og få bloggeren til at føle sig helt særlig. 

Jeg ved virkelig ikke, om det kan betale sig for dem? Jeg har ikke forstand på den slags tal og udregninger, men jeg tror ikke Nivea øgede deres salg betragteligt, blot fordi jeg og andre bloggere for nogle år siden havde den tvivlsomme ære af at være Summer Beauty Ambassadors.

Og som Anne også skriver – hvis de virkelig havde fulgt min blog i længere tid og elskede den så meget, så ville de godt have vist, at en pose med Fairy, tre skumklude og en vinduesskraber forslår som en skrædder i Helvede. Anne mener en au pair ville være et bedre valg… jeg er nok ude i noget med en uge med en fuldtidsmedarbejder fra ISS.

Ikke desto mindre fik jeg en mail, og jeg sagde også ja. Fordi – og det ved man, hvis man har fulgt min blog længe nok – jeg ER herrenem. Det er jeg bare. Hvis jeg synes noget lyder det mindste underholdende, så siger jeg ja. Og jeg sagde ja til Fairy, ikke fordi de påstod de læste og elskede min blog og at jeg var den nye Messias eller noget, nej, jeg sagde ja, fordi de i deres mail antydede at jeg var den lykkelige ejer af krystallysekroner, og at man også kan rengøre den slags med Fairy.

De kontaktede mig, “…fordi du på en spændende og innovativ måde har beskæftiget dig med familielivets gøremål og dagligdag på din blog. Derfor vil vi meget gerne høre, om du har nogle forslag til, hvad man kunne bruge opvaskemidlet Fairy til!”

(Min umiddelbare tanke hér var nok, at jeg da hurtigt kunne komme med en ide til, hvor jeg synes, de skulle gøre af deres produkt.)

De fortsætter; “Traditionen tro er foråret jo en tid, hvor man gør huset grundigt rent. Og hvor dejligt det end er, at have et skinnende rent hjem, så vil du sikkert også gerne have tid til at komme ud og nyde forårssolen! Med Fairy kan du effektivisere din rengøring, fordi Fairy kan bruges til alt fra vinduer til smykker, gulve og krystallysekroner – det kan endda levere underholdningen i pauserne mellem støvekludene i form af sæbebobler til børnene!”

(Tænk – findes der mennesker, der går glip af foråret fordi de prioriterer rengøring? Fordi de bliver inde og pudser deres krystallysekroner? Hvor bor de mennesker? Og hvis de har så mange krystallysekroner, hvorfor har de så ikke også råd til rengøringshjælp? Og er jeg den eneste der ved sætningen “effektivisere din rengøring” ler højt ud i lokalet? Sæbebobler til gengæld – det er et HIT. Agnes er vild med konceptet.)

Videre; “Hvis du er frisk på at opdage flere sjove eller anderledes idéer til hvordan man kan bruge Fairy, evt. med hjælp fra dine læsere, vil vi meget gerne sende dig en Fairy-pakke. Den indeholder en flaske Fairy, en vinduespudser/skraber, en opvaskebørste, svamp, klude og Fairy tips fra andre brugere. Lad kreativiteten råde…”

Nu er det her jo ikke en RIGTIG krea blog, men fantasi mangler vi da ikke. Og helt ærlig, jeg synes det er en venlig og sjov mail. Også selv om man ikke kan have fulgt min blog særlig grundigt, hvis man tror jeg har det mindste tilfælles med en Stepford Wife.

Faktisk er vi igang med en større rengøring herhjemme i dag. På onsdag får vi huset fuldt af alle pigerne fra Klaras klasse, fordi vi fejrer hendes 7 års fødselsdag. Som sin mor, er Klara forbandet heldig og har fødselsdag i skolernes sommerferie. Så vi må fejre den før, hvis der skal nogen gæster med. Da jeg var barn, var alle taget til Hirtshals for at fiske og være sammen med deres far, eller de lå på camping. Det er ikke tilfældet i Vanløse, men jeg tror dog alligevel folk her også tager på ferie?

Så vi må i gang med Fairy. Ikke på de ubehandlede trægulve og heller ikke på de ikke-eksisterende krystallysekroner. Men muligvis på de vinduer der ikke er blevet pudset i et par år. 

Og hvis vi kommer forbi et springvand, så synes jeg det her holder maks:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tAF6cvxhLr0&hl=da_DK&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca]

Andre gode ideer? Så er det nu I skal på banen med dem!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Den gode rengøringsfe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.