Den her sko

skoen

 

men i den her grønne farve:

farven

 

Der er da ingen, som ikke vil mene, at det er et sikkert forårs hit?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Den her sko

 1. Trine skriver:

  Åh hvor er de fede!!!! Jeg forstår dit musthave…hvorfor fandt jeg ikke en millionær at få mine børn med ;-D knus trine

 2. Kirsten skriver:

  Jo, de har en nydelig farve (-som min mor ville udtrykke sin foragt for modellen :-)) Jeg ville da få åbent benbrud af sådan et par stylter. Nu virker det måske ikke så højt, hvis man er lav på forhånd? -Jo, de ER fede, men jeg er jo vildt misundelig over ikke at kunne mestre sådan en gangart.
  Håber alt er vel i det lille hjem? Her har vi så siden sidst haft falsk strubehoste og nu – sandsynligvis – skoldkopper…

 3. carina skriver:

  Uha jo de er fede. Men jeg har også det problem med ankelremmen. Benene er bare ikke så kønne med sådan en. Men dem med sløkfen og så i den bl farve. Dem kunne jeg godt tænke mig. Meeen prisen? Måske jeg skulle bruge mine ilse jacobsen med perlebroderi noget mere først, de var dyre nok. Knus Carina

 4. Sanne :o) skriver:

  hvad er det lige der er med sko der gør os kvinder så “hooked”???
  Jeg har en skosamling på størrelse med Voldborgs samling af sweaters… men jeg har ikke nok?!?!?
  Mattias har prøvet at stille mine sko op for mig, tå til hæl i en lang række og den række kan nå flere gage rundt igennem vores hus – og det er kun de sko jeg har fremme, der er også en kasse eller to i kælderen – men jeg har ikke nok?!?!?!
  Mange af dem bruger jeg kun en eller to gange, andre bliver slidt til døde. Mon jeg en dag får nok???
  Kan du undersøge om du kan få mængde rabat hvis du bestiller et par til mig også?? Jeg har nemlig ikke nok!!

 5. Karin skriver:

  De er skønne!
  Selvfølgelig får vi ikke nok. Det er også derfor, at det er en stor løgn, at man bare skal bruge sine penge på dyre klassikere. Desginerting er fuldstændig ligeså modeprægede som de billige. Ellers ville der jo ikke være 2 modeuger om året og efterårs- og vinterkollektioner, vel?
  Heldigvis kan jeg slet ikke gå i sådan nogle, så jeg nøjes med at falde i svime over Vagabonds små ballarinasko. Men så kan jeg også få dem både i lyserød og guld til en pris jeg – næsten! – kan betale 🙂
  KH
  Karin

 6. kristina skriver:

  Er nu mere vild med den med sløjfen, mine ankler er ikke så nydelige i sko med rem. Men farven er vi enige om – tænk som moden skifter, tror jeg har et par old gamle nylonstrømper i den farve.
  knus
  Kristina

 7. De ligner til forveksling sådan nogle sko, jeg dansede rundt i i flere år – indtil min partner ikke voksede – og jeg var højest.. Derefter var det kinasko 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.