Den store jule”hygge” dag

I dag skal julen højtideligholdes på fritidshjemmet. Der skal klippes og klistres og spises æbleskiver og sidst på dagen skal der være Lucia optræden og kor og dans, med dem fra klubben. Vi husker nok alle, hvordan det gik forrige år med The Which Lucia ? Projekt, og min følelse af at være helt væk i den skov. Jeg er med al rimelighed overbevist om, at en af de ni cirkler omkring Dantes helvede netop er beskrevet med udgangspunkt i sociale arrangementer på dine børns institutioner.

Agnes skal synge i koret, så jeg er jo nødt til at være der og jeg glæder mig til at se hende, og til at dele sådan et øjeblik med hende, hvor det ikke er til at sige, hvem der er mest stolt, hende eller jeg. Men jeg ruster mig til kaos, og bygger min sociale boble op, så godt jeg nu kan. Alligevel ved vi alle sammen godt, at det her er mig:

http://youtu.be/UwfaxZcLW0w

Bortset fra at jeg ikke har noget karbad og får alt for lidt hård spiritus. Det kan der naturligvis arbejdes på.

I mellem tiden må I alle sammen have en fabelagtig 11. december.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Den store jule”hygge” dag

  1. superheltemor skriver:

    Hahaha! Kender fandme følelsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.