Desp til et nytt nivå

Ja, jeg elsker også NRK’s tv serie SKAM. Jeg har set den så intensivt de sidste mdr, på nettet. Fulgt med i sms’er, playlister, instabilleder, klip på web og kosegruppa DK på fb, der består af knap 20.000 konspirationsteoretikere med massepsykose. Hjerteemoji. 

I fredags kom sidste afsnit i tredje sæson, og nu er alt love, men også tomt og ensomt og i morgen starter jeg forfra med sæson 1. Hvad skal man ellers gøre?!?

Nå. Men Even gav verdens bedste råd i det sidste afsnit. Kort fortalt, vil Magnus gerne hooke med Vilde, men får ikke rigtig gjort noget ved det og vennerne kalder ham desp. Even siger så at han bare skal være sig selv ass! Hvis han er desperat, så tag det til et nyt niveau. Stå ved dig selv og alt dit gak. Full on crazy, åbent hjerte, på med sårbarheden. Det er hvad jeg hører ham sige. Drittkul. Ta desp til et nytt nivå! Og det gør Magnus. Han går direkte ind til Vilde og er full on Kattehookeren, Vilde miaver og alt er love. Og hooking. Og pul.


Og det er det, man skal huske i alle aspekter af livet. Stå ved dig selv, own dit gak. Tag ansvaret for det, og arbejd med det, bevares, men det går bare bedre når man er sig selv. Så brænder man også nallerne tusind gange, men det gør ikke noget, for man gjorde sit bedste og lod ikke som om man var ligeglad eller noget. Man prøvede i det mindste. Integritet. Ægthed. Tag dit desp til et nytt nivå! 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Desp til et nytt nivå

  1. M skriver:

    Jamen du og Even har så meget ret! Lad os skrue op for gak i 2017! Jeg er med! Kram M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.