Diætist #3

Jeg skal besøge min diætist igen idag. Det er tredje gang. Og det virker. Stille og roligt, går det den rigtige vej. Stadig. Jeg vil ikke afsløre noget med kg her, for måske læser hun med og så er overraskelsen ligesom ødelagt…

Jeg tror næsten ikke på det, for jeg drikker også en faxe kondi flere gange om ugen. Og i tirsdags spiste jeg det stykke jordbærtærte jeg havde lyst til, oppe på arbejde. Jeg er ikke streng ved mig selv.

Men jeg spiser bare mindre. Og jeg husker at få protein til morgenmad og formiddags mellemmåltid. Og så spiser jeg mindre til aftensmad. Jeg føler mig hurtigere mæt.

I går var vi på kina buffet stamsted, for det havde vi lovet Agnes, nu hvor Klara er på højskole og spille fandango med sin farmor, farfar og kusine. Så skulle vi andre da i byen. Og jeg fik dårlig samvittighed, for jeg synes ikke jeg spiste for de 108 kr. Jeg spiste noget sushi og noget and. Og en lille portion is. Agnes til gengæld, spiste nærmest frugt for 108 kr. selv om hun kun betaler halv pris. Så det går vel lige op.

Nå. Men diætist virker altså. Måske har hun gået på Hogwarts?

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Diætist #3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.