En anbefaling

Kan I huske der var den der give away med Katrines mand? Eller i hvert fald med et af hans talenter? Og Iben vandt, den heldige rad.

Nå, men jeg fik også en prøvetur, for ligesom at se hvad det var for noget.

Og hold da op. Jeg mener, jeg har været et skvat siden jeg gik i 4. kl. og har haft hovedpine og spændinger og hvad ved jeg. Jeg er heller ikke det mest fysisk aktive menneske i verdenshistorien, selv om jeg da har haft gode perioder ind i mellem. Der har ikke været nogen gode aktive perioder siden barn nr. 2 skulle jeg hilse at sige. Jeg vil ikke prioritere den tid til det. Eller de penge det vil koste. Nå, men nu var det jo heller ikke et indlæg om mine undskyldninger for ikke at dyrke motion.

Jeg er altså en stor anspændt småbarnsmor. Lad det være ved det. Indtil ham masSøren trykkede på mig. “ja, nu trykker jeg egentlig på forsiden af din rygrad” sagde han nok så kækt, med hænderne langt inde i min bolledejsmave. Imponerende at han overhovedet kunne finde den. Og “inden under alle spændingerne har du faktisk en god fleksibel rygrad” sagde han også. Tak. Eller noget.

Men bagefter – altså, jeg kan ikke sige det uden at lyde som en fanatisk hippie der anbefaler sin nye sekt, men … jeg er et helt nyt menneske.

Eller måske ikke et nyt, måske bare det oprindelige. Den rigtige. Jeg KAN rent faktisk mærke min krop meget mere end før. Jeg har aldrig, i mine mange år som skvat, oplevet en behandling der i den grad virkede. Ingen af de andre massører eller fysioterapeuter har opnået den her effekt.

Gjorde det ondt? Ja. Men ikke i samme grad som en fødsel f.eks. 12 timer med veer slår i mine øjne alt. Det gjorde ondt på den gode måde og jeg vil gøre det igen! Og det er ikke kun det fysiske. Det er også det psykiske der er løsnet op for. Jeg vil ikke gå i detaljer, men der er sket noget med mig og det er for det bedre. Ja, så er det sagt. Jeg ved godt, det lyder helt sært. Men prøv det selv og se.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til En anbefaling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.