En ide

Hvorfor laver man ikke sådan en side her i dk? http://www.givemeabreak.org/givemeabreak/ 

Jeg ved godt, at man bl.a. på litteratursiden.dk kan vælge funktionen "find noget der minder om", men den her side er anderledes, og så er den sjov. Måske vi skulle snakke om det, her på arbejde.

Og så har jeg ellers Skoene på, på arbejde i dag. 8 cm gør noget for ens holdning gør de, og nu kan folk også høre når jeg kommer 🙂 Havde naturligvis støvler på, på vej herop, for der er jo ingen grund til at risikere bambi imitationer mens man prøver at se herresej ud. Bambi har næppe en iPod, tror jeg. Den var bare ikke gået.

Men på biblo gør skoene sig godt. Især på biblo i hellerup. Var nok ikke gået alle steder. Men her, hvor børnelånernes mødre smækker den ene marc jacobs taske efter den anden op på skranken foran mig, her er det ok med 8 cm hæle og lilla sko.

Er ellers træt af karrierelignende arbejdsforløb de næste 2-3 uger. Skal arbejde 3 weekender i træk og alle hverdage, og får altså ikke andet en offentlig slaveløn for det. Ville hellere sidde hjemme med min nye spændende bog "det store bogtyveri". Det er jo næsten som med Rosens Navn, bortset fra at jeg kender erling K bedre end mr. connery og et eller andet sted godt kan sætte mig ind i bibliotekar-tyvens tankegang. Jeg har sq også nogen gange problemer med at skulle udlevere en sjælden, fin, godt holdt førsteudgave af en eller anden børnebog fra 1950'erne, til en far, som kan huske den fra sin egen barndom og nu vil læse den for wilhelm alexander 3 år. Og wilhelm alexander 3 år vil sådan set hellere male i den, eller tisse på den, eller tørre næse i siderne eller spise leverpostej i mens. Jeg griber også mig selv i at sige "… og pas nu godt på den!" Og tanken har også strejfet mig, om ikke den eller den bog, ville have det bedre hjemme i min lune stue? På en sikker reol.

Men det er jo ikke formålet med det. Vi er ikke noget museum. Formålet er folkeoplysning og almen dannelse og lige muligheder for alle mennesker. Det må jeg minde mig selv om, og så må jeg tænke "det er bare papir, det er bare papir, det er bare papir – men den oplevelse som dette papir kan give wilhelm alexander 3 år er risikoen værd…"

Nå, men den bog må vente, for jeg har ikke en fridag før tirsdag d. 1.3.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til En ide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.