En nye ferieuge

Åh, restferie 🙂 En gave jeg ikke havde regnet med.

Men nu holder jeg min sidste uge i denne omgang, og så er resten skudt til næste år.

I denne uge har jeg heller ingen store planer, men ender nok med at få lige så travlt som sidst jeg holdt ferie. Jeg skal i hvert fald træne mandag, onsdag og fredag. Og torsdag skal jeg på lagersalg med karin. I dag, mandag, skal jeg også have akupunktur, og det skal jeg nok også onsdag eller torsdag. Det har virkelig hjulpet på min eksem – jeg havde 2-3 uger, hvor det så ud som om den var helt væk. Men den slags skal man naturligvis ikke lade sig friste til at tro på, så da jeg fik mens kom den igen. Det virker som om det er noget hormornelt betinget noget?

Skal også huske at ringe til hudlægen i dag og få flere tider dér, til lysbehandling og kontrol. Skal også over til synoptik og klage over at mit næste hold linser ikke er kommet med posten endnu. Det er da fint, at de kan finde ud af at sende et girokort med det samme, men selve produktet er nu snart 2 uger forsinket. Og jeg købte jo sådan set de linser fordi jeg rent faktisk skal bruge dem…

I går var Klara og jeg i Albertslund og besøge Line fra ND, sammen med 6 andre ND mødre fra juli2033 terminen. Det var rigtig hyggeligt, og de boede virkelig dejligt. En masse små huse i en rundkreds, med en fin legeplads i midten. Ungerne hyggede sig og vi andre snakkede og spiste en masse god mad. Jeg elsker sådan en dag ude, for Klara opfører sig altid så pænt, når vi er ude. Hun spiser enormt meget og render bare rundt og hygger sig. Hun fik dog ikke sovet, men det rådede vi bod på, da Carina venligt havde kørt os helt hjem. Vi gik begge i seng, og vågnede først kl 17.30, ved at telefonen ringede og ringede. Det var farmand, som ikke kunne forstå hvor vi var henne 🙂

I aften kommer moster mette og spiser. Det bliver rigtig godt, for deter alt for længe siden hun har været her.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til En nye ferieuge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.