Endnu en uge er gået

Hvad så med de der østrigere, hvad? De er da vist helt ude på et sidespor… Hvorfor har de så travlt med at spærre folk inde i kældre? To sager nu, på så kort tid? Man kan jo blive helt bekymret for, hvor mange andre der sidder i kældre rundt omkring. Og så ser jeg lige nyhederne, hvor de interviewer naboerne, og så er der sådan en ældre mand, som udtaler at “ja, det er jo den slags der sker, når myndighederne nu har så travlt med kun at tage sig af alle de udlændinge!! Og ikke har tid til andet!!” Er da det mest latterlige argument nogensinde, men klart nok, lad os da bare give udlændinge skylden for hvor syge vi selv er.

Nå, men Agnes har fået skoldkopper. Det er forvirrende, for folk har mange meninger om babyer og skoldkopper. Oven i købet har jeg hørt nogen sige, at babyer slet ikke kan få skoldkopper, så længe man ammer. Nå, men jeg ammer altså på livet løs, og hun HAR skoldkopper. Man er ikke i tvivl, når man har set dem før. Og Klara har jo haft dem. Så var der en anden en, der sagde, at hvis babyer får skoldkopper før de er tre mdr. gamle, så udvikler de ikke nok antistoffer og kan derfor risikere at få skoldkopper endnu engang, når de bliver ældre. Hvilket da er vildt irriterende, fordi noget nogen andre siger er, at jo yngre børn er når de får det, jo nemmere kommer de om ved det.

Og Agnes tager det rimelig lunt. Hun er ligeglad. Hun kan ikke klø sig, for hun ved ikke hun har arme. Og hun har ikke feber eller noget. Hun har enten fået dem af naboens pige, eller af en storesøster i mødregruppen. Alle har bare de der skoldkopper, mand. De er SÅ meget oppe i tiden!

Men ellers tror jeg faktisk, at hun er på sporet af de der arme. Hun har hænderne i munden hele tiden næsten, og når hun ligger på sit legetæppe så rammer hun tingene der hænger dér, og det ser en lille smule bevidst ud.

Og nu vi er ved det, så er hun altså enormt fremmelig. Hun er simpelthen så tæt på at kunne rulle om på maven. Hun kan komme helt om på siden, og så halvt om på maven – men så er den underste arm i vejen – og eftersom hun endnu ikke har fattet at den er hendes og at hun styrer den, så kan hun ikke flytte den. Endnu. Men jeg tror, vi har med et geni at gøre her.

I dag var vi til sådan noget efterfødselstortur. Det er meningen at jeg skal gå til det hver mandag nu, sammen med nogen fra min mødregruppe. Det er okay. Det er et lille center, som ikke er alt for smart og det er fuldt af gamle damer og så er det lyst og pænt. Og vi var kun tre på holdet i dag.

Agnes lå og skreg af grin, mens vi gumpede rundt til eminem, foran enorme spejle, og under kyndig vejledning af en solarierunken fitnessqueen, som har været i gang siden det dér aerobic var nyt og smart. Først var jeg ret bange for hende, men hun vandt ved nærmere bekendtskab, og så syntes hun, at min baby var en stjerne. Og så er alt i orden. Folk der er vilde med mine børn, bliver tilgivet meget.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Endnu en uge er gået

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.