Et spørgsmål og en udflugt.

Hvad skete der lige for de konservative i går aftes?

Hvad var meningen med at spille Robbie Williams, Let me entertain you, som indgangs sang for stakkels Bendt Bentsen? Hvad havde de forestillet sig? Hvad forventede de af den ellers ok sympatiske fynbo? Et vild med dans-show? En striptease? Tophat og høj cigarføring?

Og hvad i alverden skete der for de DR kommentatorer, som sad og spurgte sig selv og os andre, om det var temaet fra Star Wars, der blev spillet? Star Wars? Nej nej nej.

Vi kom sent ned og stemme i går. Først da stoffer kom hjem og vi havde spist, kunne han proppe alle de syge kvindfolk ind i bilen og køre om til stemme-skolen. Faktisk synes jeg, det er noget af det værste ved at være syg. Alle de planer man skal ændre. I dag skulle vi f.eks. have været i IKEA og købe det køkken. Stoffer havde taget fri. Nu har han i stedet rykket sin fridag til næste uge, og så må vi gøre det dér.

Vi skulle også have haft min søster herude i aften, men hun er OGSÅ syg, og eftersom hun for tiden er i praktik på infektionsmedicinsk afdeling, så er jeg ikke sååå vild efter at se hende, når hun er syg. Man ved fandme aldrig hvad det er, hun har raget til sig. Hun SIGER hun bare har ondt i halsen, men pludselig, før man ved af det, har man garanteret en parasit til at lægge æg i ens storetå. Eller en 2,5 meter lang orm der kommer ud af ens næse.

Og jeg skulle også have været ude på Østerbro og se Mettes nye butik. Hendes afrika på østerbro. Jeg har lovet at viderebringe invitationen, og i samme åndedrag sige, at alle der møder op i butikken og siger, de har læst om den her hos mig, får 10 % rabat på tasker.

Invitation

Ak. Jeg hader at være syg. Jeg hader at gå glip af ting. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Et spørgsmål og en udflugt.

 1. maria skriver:

  Aahr, din stakkel. Soedeste Julie, jeg sender dig knus (man kan ikke blive smittet paa afstand), urtete, laekker chokolade fra Hotel Chocolate, solskin og healing saa du kan blive rask. Og bed dem pakke sig, dem med kasserne. Jeg hader og afskyr og forsager kasser, bokse, rammer og deslige indskraenkende elementer. Fed ny taske i oevrigt.

 2. Pedrsn skriver:

  Og HVEM ønsker at Bent skal .. Wehaaa .. entertain U.. På den sex’d up måde..
  ehh nasty
  Og syns også hende søsteren skal holdes på lang afstand.. hun kan jo ligge og hygge sig med sine klamme infektionsbakterier derhjemme 😀
  tjubang

 3. Lena skriver:

  Jeg synes det er skønt at du har tid til at skrive igen. Savner dine kommentarer når der går mere end en dag… Men synd du bliver nødt til at være syg. Glæder mig til din barselsorlov (hæ hæ)

 4. Carina skriver:

  Det lød altså også som introen til starwars i starten, så meget at jeg mistænker dem for at have været uenige om hvad de skulle spille 😉

 5. Katja skriver:

  Jeg hørte lige som Carina altså også introen til Starwars ,inden de gik igang med Robbie…..
  Håber du snart bliver bedre…. efter en uge på langs her i hytten er jeg mere opret end vandret.

 6. Bodil skriver:

  Tak for info om Mettes taskebutik, den må jeg absolut ned og se – jeg arbejder lige i nærheden. Har lige set hende i Alt for damerne – god timing. God bedring forresten – her i huset er vi også syge.. gad vide hvad der er i luften for tiden.

 7. Hej Julie
  Øv hvor ærgeligt du er blevet syg men jeg lover dig du skal være velkommen i min fine fine forretning alle andre dage :-). Tak for omtalen. God bedring
  Knus
  Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.